Blogger Widgets

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Mία εξέλιξη που καλούμαστε να στηρίξουμε!


Σήμερα το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης με ενημερωτικό του έγγραφο ειδοποίησε τις κες Όλγα και Τάνυα Γεριστσίδου ότι ανοίγει το φάκελο της προσφυγής τους κατά των κυβερνήσεων ΓΑΠ και συνεργατών τους για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία του Ελληνικού λαού! Αυτό μπορούμε να το θεωρήσουμε μία καλή εξέλιξη… Όμως, επειδή δεν πρέπει να διαθέτουμε ψευδαισθήσεις για το ρόλο της δικαιοσύνης, ιδίως σε τέτοια επίπεδα και τα παιχνίδια και τις υπόγειες πιέσεις και εκβιασμούς που γίνονται, νομίζω ότι καλούμαστε να στηρίξουμε την όλη προσπάθεια και να αναδείξουμε διεθνώς και εμείς την καταστροφή που έχουν προκαλέσει στη χώρα μας σε όλα τα επίπεδα…

Νομίζω ότι τώρα γίνεται πιο επιτακτικό το κάλεσμα σε μαζικές κινητοποιήσεις που θα είναι η απόδειξη ότι σύσσωμος ο Ελληνικός λαός διαφωνεί με όσα έχουν επιβληθεί και μάχεται ενάντια σε αυτά! Με τη στάση μας και την εξέγερσή μας (που εκ των πραγμάτων θα πάρει διεθνείς διαστάσεις) θα δείξουμε ότι η μήνυση της κας Γεριτσίδου εκφράζει και αντιπροσωπεύει όλους μας και παράλληλα θα αποδείξουμε και ότι το καθεστώς που μας έχει επιβληθεί δεν έχει καμία νομιμοποίηση για όσα κάνει και λειτουργεί ως αυταρχικό καθεστώς με όπλο τη βία και την καταστολή σε όποιον εκφράζει την αντίθεσή του! Έτσι θα μηδενίσουμε και θα διαψεύσουμε τον ίδιο τον Παπαδήμο που έχει το θράσος να δηλώνει ότι επιδοκιμάζουμε και επικροτούμε όσα κάνει και ότι έχει την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, αγνοώντας μας και υποβιβάζοντας τη νοημοσύνη μας, αφού νιώθει ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο λόγω των διαβεβαιώσεων που έχει πάρει για την εκτέλεση του συμβολαίου που υλοποιεί!
Πρέπει άμεσα να δείξουμε την αντίθεσή μας στη χούντα και να κινηθούμε για την ανατροπή της, πράγμα που θα βοηθήσει και την προώθηση της δικαστικής διαδικασίας στη Χάγη… Είναι μία εξέλιξη που όλοι πρέπει να στηρίξουμε!
Με όπλο το άρθρο 120 διότι “δικαιούμαστε και υποχρεούμαστε” να διαφυλάξουμε τη ζωή μας, την αξιοπρέπειά μας, τη δημοκρατία και την ελευθερία μας! Κάθε μέρα που περνάει μετράμε νέα θύματα… ΑΡΚΕΤΑ!
(Η ανακοίνωση της εξέλιξης όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κας Γεριτσίδου)
Η ΧΑΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ : ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Με την πρωτοφανή ανταπόκριση των συνΕλλήνων και συνΑγωνιστών μετά από το άρθρο μας περί πιέσεως της Χάγης έρχεται η πρώτη επιτυχία : η Χάγη επισήμως με έγγραφα της στα αγγλικά και στα γαλλικά, ενυπόγραφα επισήμως μας ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει τον φάκελο που στείλαμε κατά των κυβερνήσεων γαπ και πάντων των συνεργατών των για να εξετάσει τις πράξεις των για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Δράσαμε όλοι μαζί και φέραμε την πρώτη νίκη !
Όσο και να προσπάθησαν να κωλυσιεργήσουν, όσο και αν προσπάθησαν να προβάλλουν δικαιολογίες για να μην δεσμευθούν επισήμως να τοποθετηθούν ενώπιον της διεθνούς και της Ελληνικής κοινής γνώμης ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.
Ο αριθμός της υπόθεσης είναι << reference: OTP-CR-47/12>> και από σήμερα άρχεται επίσημα η πρώτη έρευνα των προδοτών και εγκληματιών κατά της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού για τα επί της ουσίας εγκλήματα τους.
Αυτό επίσης αποτελεί ιστορική πρωτιά της Ελλάδας όπου δύο απλοίΠολίτες, με μόνη την επιταγή του άρθρου 120 του Συντάγματοςεξαναγκάζουν την κινητοποίηση του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης κατά πολιτικών και κυβερνήσεων που έχουν το θράσος να αυτοπαρουσιάζονται ως υπεράνω του Νόμου και παντοδύναμοι. Ακόμη μια φορά στην Ιστορία η Ελλάδα πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη και την πραγματική Δημοκρατία.
Ζήτω η Ελλάδα ! Ζήτω ο Ελληνικός Λαός ! Ζήτω το 120 Σ !
Όλγα και Τάνυα – Μάρια Γεριτσίδου
Υγ. Μπορείτε να βρείτε τη μήνυση των κων Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου στα ελληνικά εδώ και το αγγλικό κείμενο εδώ
Επίσης μπορείτε να βρείτε και ανάλογη μήνυση της κας Χριστίνας Σαλεμή εδώ
bloggingvsmanipulation




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home