Blogger Widgets

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Το διανοητικό πρόβλημα του Άδωνι Γεωργιάδη & η μουστάρδα


Φαίνεται ότι τα αυγά, τα γιαούρτια και οι μουστάρδες που πέταξαν στον Άδωνι Γεωργιάδη οι πολίτες στην Κηφισιά πέρασαν μέσα από το αυτί στον εγκέφαλο και αλλοίωσαν την όποια εγκεφαλική ουσία διαθέτει ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ (ή της ΝΔ; Μπερδευτήκαμε!).Έτσι άρχισε να παραληρεί σε συνέντευξή του και να λέει ότι αν δεν ψηφιστούν τα κόμματα του Μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις για να πληρωθούν στους πολίτες! Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Γεωργιάδη, εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για τις εκλογές του 2012 τότε θα πρέπει, όπως χαρακτηριστικά είπε, "όλοι να κρυφθούν".......

«Αν το "ναι" στη Μνημόνιο είναι εμφανώς ηττημένο στις εκλογές, το πρόγραμμα θα σταματήσει να ισχύει. Μην έχει κανένας την αυταπάτη από όσους πάνε στην κάλπη, ότι θα βγει αυτό το πράγμα από την κάλπη και την άλλη μέρα θα έχουν δουλειά, μισθούς και συντάξεις. Αν αυτό βγει στην κάλπη, κρυφτείτε!», σημείωσε.

Η τραγωδία της χώρας είναι ότι αυτός ο τύπος εκτός του ότι έγινε βουλευτής (έχουν περάσει πολλά σούργελα από τα βουλευτικά έδρανα), λόγω της δημοκρατικής εκτροπής που αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί, η κυβέρνηση Παπαδήμου, έφτασε να γίνει μέχρι και υφυπουργός με αρμοδιότητα την ... Ναυτιλία, το πλέον κρίσιμο κομμάτι της οικονομίας της χώρας σε ότι αφορά τους άδηλους πόρους, μετά τον τουρισμό. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home