Blogger Widgets

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η Δύση εξοπλίζει τους δήμιούς της

Η δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη αλλά και τριών διπλωματικών υπάλληλων στη Βεγγάζη, ήταν μια προειδοποίηση στους Αμερικανούς θιασώτες των διαφόρων «πορτοκαλί» ή άλλων αποχρώσεων (όχι και τόσο «αυθόρμητων) «επαναστάσεων» σε διάφορα σημεία του πλανήτη, στο πλαίσιο της γεωπολιτικής μηχανικής στην οποία επιδίδονται με τραγικά μέχρις στιγμής αποτελέσματα, νεοσυντηρητικοί κύκλοι, στην Ουάσιγκτον…

Το αντίκτυπο της δολοφονίας ήταν μεγάλο σε διεθνές επίπεδο, όπως και η αμηχανία στο αμερικανικό State Department. Την ώρα που η συνεργασία της «Δύσης» και των μυστικών υπηρεσιών της με φανατικούς ισλαμιστές στη Συρία δεν κρύβεται, την ώρα που η παρουσία της τρομοκρατικής διεθνούς στη Λιβύη δεν κρύβεται, αμερικανικά UAV δολοφονούν ισλαμιστές στην Υεμένη, στο Πακιστάν αλλά και όπου αλλού κρίνουν οι Αμερικανοί ιθύνοντες.

Στη Συρία έχουν «πλακώσει» και μπαίνουν μέσω Τουρκίας, ισλαμιστές από όλο τον κόσμο. Η αποκάλυψη για το θάνατο εκεί γνωστών Τσετσένων ισλαμιστών, προκάλεσε την δικαιολογημένη οργή της Μόσχας. Οι χριστιανοί που διαβιούν στην συριακή επικράτεια δολοφονούνται κατά χιλιάδες, όπως όλοι όσοι δεν γεννήθηκαν σουνίτες μουσουλμάνοι.

Και η «πολιτισμένη» (ή καλύτερα τεχνολογικά ανεπτυγμένη) Δύση, παρακολουθεί αδιάφορη, κρυπτόμενη πίσω από την «εκκοσμίκευσή» της, που κατά τα άλλα δεν της επιτρέπει να αρθρώσει λέξη για τα δεινά που δεκαετίες τώρα υφίστανται οι χριστιανοί στην ευρύτερη Μέση Ανατολή και στην Ασία (Πακιστάν, Ινδονησία, Ινδία κλπ).

Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, χώρες που βρίσκονται στο στόχαστρο του διεθνούς παράγοντα, για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (πως γίνεται αυτά να «παραβιάζονται» συνεχώς όταν οι κυβερνήσεις τους έχουν «θέματα» με τη Δύση;) είναι πολύ πιο ανεκτικές έναντι των χριστιανικών μειονοτήτων τους.

Η Δύση παρακολουθεί αδιάφορη την σφαγή των χριστιανών

Θα σας πούμε ενδεικτικά ότι μέχρι το 2007, το 40% των προσφύγων από το Ιράκ μετά την αμερικανική επέμβαση (για την αποκατάσταση των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και την καταστροφή των χημικών όπλων που δεν υπήρχαν...), είναι χριστιανοί. Μη νομίζετε πως από το 2007 ως σήμερα, άλλαξε κάτι.

Απλά, η αγωνία των Ιρακινών χριστιανών που βρήκαν καταφύγιο στη Συρία, μεγάλωσε, καθώς κινδυνεύουν να ξαναγίνουν πρόσφυγες, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Και η Δύση απλά παρακολουθεί άπραγη. Όπως παρακολουθεί άπραγη επί χρόνια τη σφαγή των Κοπτών στην Αίγυπτο, σιωπηλή.

Όπως παρακολουθεί άπραγη τη σφαγή των χριστιανών στη Νιγηρία. Μια στάση ανήθικη, μια στάση ανεξήγητη, μια στάση ύποπτη ως προς τις προθέσεις της. Μια στάση που αφήνει τη Δύση και τις ηγεσίες της, πολιτικές και πνευματικές, έκθετες ενώπιον της ιστορίας.

Χθες, ήταν η επέτειος της 1ης Σεπτεμβρίου. Πέρασαν από το 2001, 11 χρόνια. Ακολούθησαν οι πολύνεκρες επιθέσεις στο Λονδίνο και στη Μαδρίτη και πλείστες άλλες. Η Δύση, δεν έβαλε μυαλό. Και αντί να τραβήξει μια ευθεία γραμμή και να πει στους ισλαμιστές από εδώ και πέρα δεν περνάτε, οπλίζει αυτούς που δολοφονούν δυτικούς διπλωμάτες, όπως έκανε τη δεκαετία του ’80, στο Αφγανιστάν, «φτιάχνοντας» τύπους σαν τον δολοφόνο Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Και στη Λιβύη, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, χύθηκε αμερικανικό αίμα. Οι ισλαμιστές, δεν υπολογίζουν απολύτως τίποτα. Δεν αισθάνονται καμία απολύτως ευγνωμοσύνη για την όποια αμερικανική βοήθεια. Μισούν παράφορα τη Δύση και βλέπουν τις συμμαχίες μαζί της, όπως αυτές πραγματικά είναι: οπορτουνιστικές.

Όποια όπλα παίρνουν από τη Δύση, αργά ή γρήγορα θα τα στρέψουν εναντίον της. Δεν μπορεί να μην το έχουν καταλάβει αυτό στις δυτικές πρωτεύουσες! Διότι, αν το έχουν καταλάβει και κάνουν τις «πάπιες», συμβαίνουν άλλα, πολύ άσχημα πράγματα.

Μια εκτός τόπου και χρόνου προσέγγιση

«Να παρέμβει η χώρα μας, προκειμένου να υπάρξει βοήθεια από την ΕΕ, για να διερευνηθεί η δυνατότητα φιλοξενίας, από τη δική μας την πλευρά, προσφύγων, που θα πρέπει να τους δοθεί η δυνατότητα να επαναπατριστούν, όταν θα αντιμετωπιστεί η κρίση στην περιοχή».

Αυτό ζήτησε ο εκτός τόπου και χρόνου Αλέξης Τσίπρας από τον Έλληνα ΥΠΕΞ Δημήτρη Αβραμόπουλο, στη συνάντηση που είχαν. Τι μας ζητά δηλαδή ο «προοδευτικός» αυτός άνθρωπος, βάζοντας έτσι πλάτη στον «διεθνή παράγοντα»; Να μπει εδώ ανεξέλεγκτα κάθε καρυδιάς καρύδι, κάθε ρουφιάνος της Νέας Τάξης, κάθε πράκτορας, κάθε ισλαμιστής, κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη ζωή των γηγενών, με έξοδα προφανώς των Ελλήνων φορολογουμένων. Φαίνεται πως δεν του είπαν τα προβλήματα που προκάλεσαν κάποιοι Λίβυοι «επαναστάτες» εδώ, οι οποίοι «φιλοξενήθηκαν» σε ιδιωτικά νοσοκομεία και πολυτελή ξενοδοχεία των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Μιλάμε για μια παράλογη ή καλύτερα εξωφρενική απαίτηση του Αλέξη Τσίπρα, που αναδεικνύει την ιδεολογικοπολιτική μυωπία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το πόσο επικίνδυνος είναι για την πατρίδα και τον ελληνικό λαό.

Φαίνεται, ότι εγγυάται αυτός προσωπικά την ασφάλεια των Ελλήνων από τον κάθε «πρόσφυγα» που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι καλά-καλά, ή τι προθέσεις έχει. Και μιας και η κουβέντα για πρόσφυγες, γιατί να υπάρχουν, αφού η Δύση θα «αποκαταστήσει» τη «δημοκρατία» στη Συρία;

Και το ρωτάμε αυτό, καθώς η Κουμουνδούρου στις ανακοινώσεις της για τον πόλεμο στη Συρία, μιλά για «συριακή λαϊκή εξέγερση», αλλά και για το «τυραννικό οικογενειοκρατικό καθεστώς Άσαντ (που) δεν θέλησε να ακούσει ούτε στιγμή τα αιτήματα της λαϊκής εξέγερσης για δημοκρατία και ελευθερία, αντιμετωπίζοντας τους εξεγερμένους ως τρομοκράτες». Όπως και να το κάνουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τρομοκράτες και μάλιστα, «εισαγόμενοι».

Νίκος Χιδίρογλου

http://www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home