Blogger Widgets

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μεθυσμένοι Αλβανοί γρονθοκόπησαν γιατρό μέσα στο νοσοκομείο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες ένας ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Όλα άρχισαν όταν ένας ασθενής και οι συνοδοί του, οι οποίοι ήταν όλοι μεθυσμένοι, του επιτέθηκαν και τον…

ξυλοκόπησαν άσχημα. Το περιστατικό έγινε στις 11 το βράδυ την ώρα της εφημερίας του νοσοκομείου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iatropedia, ο ασθενής αλβανικής καταγωγής έφθασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τη συνοδεία τριών προσώπων. Τη στιγμή όμως που ο άτυχος γιατρός προσπάθησε να τον εξετάσει, ο ασθενής με τους συνοδούς του τον γρονθοκόπησαν. Ο γιατρός από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε έπεσε λιπόθυμος και οι τέσσερις δράστες έφυγαν, ενώ χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους στους χώρους του νοσοκομείου. «Περνούσαν από τους διαδρόμους και έριχναν μπουνιές σε όλους» ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Γιάνναρος.

Π/Θ


http://www.eglimatikotita.gr/


Μεθυσμένοι γρονθοκόπησαν γιατρό στο Ελπίς




Ήταν χθες στις 11 μ.μ. όταν ασθενής αλβανικής καταγωγής έφθασε στο νοσοκομείο Ελπίς, συνοδεία τριών προσώπων. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τον τοποθέτησαν σε φορείο προκειμένου να τον εξετάσουν ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι πάσχει από λιμώδες νόσημα (Ηπατίτιδα).

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν όλοι μεθυσμένοι και ξαφνικά άρχισαν να τον γρονθοκοπούν τον γιατρό. Ο άτυχος γιατρός έπεσε λιπόθυμος.

Οι τέσσερις άνδρες φεύγοντας χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους, σύμφωνα με τα όσα είπε στη ΝΕΤ ο διοικητής του νοσοκομείου Θεόδωρος Γιάνναρος.

Ο ειδικευόμενος γιατρός πλημμυρισμένος από αίμα, έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους συναδέλφους του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ίδιο το νοσοκομείο που εργάζεται. Φέρει σοβαρά τραύματα.

Ο διοικητής  του Ελπίς ζήτησε άμεσα τη συμβολή της αστυνομίας, δεδομένου ότι οι δράστες διέφυγαν.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home