Blogger Widgets

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...


Επιταχύνεται γοργά η διολίσθηση των ΗΠΑ προς ένα καθεστώς αυταρχικό. Από την 11 Σεπτεμβρίου και μετά οι ΗΠΑ άρχισαν  να μεταβάλλονται σε ένα αστυνομοκρατούμενο οργουελικό κράτος.

Τα τελευταία όμως δύο χρόνια της κυβέρνησης Ομπάμα έχουν περάσει διάφοροι ''περίεργοι'' νόμοι που μας δείχνουν ότι οι Νεοταξίτες βιάζονται...Βιάζονται να ελέγξουν τα «νώτα» τους πριν προχωρήσουν στην επίσημη εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης που ετοιμάζουν…

Πρώτα ο νόμος  S 510 που απαγορεύει το να διατηρεί στο κήπο του κάποιος τον προσωπικό του λαχανόκηπο και  υποδεικνύει  στον πολίτη  να τρώει μόνο τα γενετικώς τροποποιημένα φυτά των πολυεθνικών και τώρα  ο καινούργιος νόμος που ψηφίστηκε στις 3 Μαρτίου από κογκρέσο και γερουσία και απαγορεύει ουσιαστικά τις διαδηλώσεις. Με μια αρκετά ασαφή διατύπωση ο νόμος ορίζει μέχρι και δέκα χρόνια φυλάκιση για όποιον έχει εισέλθει παράνομα σε ''απαγορευμένη περιοχή'' και ως και τρία χρόνια φυλάκιση για όποιον εμποδίζει τη λειτουργία κυβερνητικών κτηρίων και περιοχών. Το τι ορίζεται ως ''απαγορευμένη περιοχή'' παραμένει σκοπίμως ασαφές ώστε να είναι στην διάθεση της εκάστοτε εξουσίας οι διαδηλωτές που θα συλλαμβάνονται.

Το κράτος των ΗΠΑ είναι κράτος πιλότος για όλα όσα η Νέα Τάξη πραγμάτων σκοπεύει να εφαρμόσει παντού. Δεν είναι τυχαίο ότι και η δική μας κυβέρνηση υπαλλήλων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (βλέπε Παπαδήμο) GOLDMAN SACHS σκέφτεται να φέρει στην βουλή ανάλογο νόμο προς ψήφιση.  

Είναι βέβαιο ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ  δεν θα περάσει τα σχέδιά της όσο αναίμακτα υπολόγιζε. Σίγουρα οι νεοταξίτες δεν περιμένανε τις μαζικές διαδηλώσεις του κινήματος ''occupy wall street". Οσο καλή δουλειά και αν κάνουν η τηλεόραση και οι μαζικοί χημικοί αεροψεκασμοί. Υπάρχει και συνεχώς διογκώνεται το κύμα αμφισβήτησης της εξουσίας παγκοσμίως. Ο κόσμος ενημερώνεται και από άλλες πηγές εκτός της  τηλεόρασης και το μεγαλύτερο όπλο σήμερα είναι η πληροφορία. Ο επόμενος νόμος που οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ θα περάσουν θα αφορά την φίμωση του διαδικτύου.

Όσο δε για τις ΗΠΑ η επανεκλογή Ομπάμα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές θα σημάνει και μια Αμερικάνικη επέμβαση παντού. Σε κάθε γειτονιά. Ήδη το καθεστώς Ομπάμα έχει επέμβει μυστικά σε μια σειρά από χώρες και έχει αποστείλει στρατεύματα ακόμα και στην Αυστραλία για να προασπίσει τα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Πρώτα φρόντισαν με πορτοκαλί επαναστάσεις να αποσταθεροποιήσουν τις αραβικές χώρες και την πολύτιμη για τα πετρέλαιά της Λιβύη. Τώρα προσπαθούν να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για επέμβαση στην Συρία και το Ιράν. Εντός των ΗΠΑ όμως η απόσταση μεταξύ της ολιγαρχίας των πλουσίων που ελέγχουν  τα πάντα και των φτωχών που δεν μετέχουν σε τίποτα μεγαλώνει και θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε σύγκρουση και ίσως και στην ενεργοποίηση της περίφημης F.E.D. (ομοσπονδιακή υπηρεσία διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης). Άλλωστε και ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων Ρόν Πόλ έχει εδώ και καιρό προειδοποιήσει ότι το καθεστώς Ομπάμα μεταβάλλεται σε δικτατορία...

Γιώργος Σταφυλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home