Blogger Widgets

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΤΟ 1989 ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ



Το 1989, έγινε στη Σιβηρία μία βαθιά γεώτρηση (16 χλμ) υπό την διεύθυνση Σοβιετικών και ξένων επιστημόνων (ιδιαίτερα Νορβηγών), για να βρεθεί ένας τρόπος ειδοποιήσεως επικειμένου σεισμού. Ο σκοπός ήταν να τοποθετηθεί στο βάθος της γεωτρήσεως ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο σε μαγνητόφωνο, για εγγραφή των θορύβων που προέρχονται από την αρχή μιας μετακινήσεως των ηπειρωτικών πλακών, για πρόβλεψη των σεισμών........


"ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ"
Αυτή η είδηση δημοσιεύτηκε πρώτα στις Νορβηγικές και Φιλανδικές εφημερίδες και κατόπιν στις ΗΠΑ στο "WEEKLY WORLD NEWS" της 24 Απριλίου 1990. Ιδού αποσπάσματα:
"Η Φιλανδική εφημερίδα AMMENUSASTIA δημοσιεύει την κατάθεση του γεωλόγου Δρος DIMITRI AZZACOV, που λέει:
Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στο παράδεισο ούτε στην Βίβλο, αλλά σαν επιστήμων, πιστεύω τώρα στην κόλαση. Θα ήταν ανώφελο να σας εξηγήσω πόσο σοκαριστήκαμε από μια τέτοια ανακάλυψη, γνωρίζουμε καλά το τι είδαμε και ακούσαμε. Και είμαστε "απόλυτα πεπεισμένοι" ότι τρυπήσαμε το ταβάνι της κολάσεως.
"ΣΕ 16χλμ ΒΑΘΟΣ:1100 C"
Φτάνοντας στα 16 χλμ βάθους, το τρυπάνι της γεωτρήσεως άρχισε να περιστρέφεται στη μέγιστη ταχύτητα, που θέλει να πεί, ότι το τρυπάνι γυρνούσε μέσα σε μία κοιλότητα ή μέσα σε κάποιο σπήλαιο. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας στο βάθος έδειχνε 1100 C. Όταν λοιπόν ανεβάσαμε το τρυπάνι, ένα σύννεφο από αέρια βγήκε από τις σωληνώσεις. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, ένα πλάσμα με μεγάλα σκυλόδοντα και με μάτια γεμάτα μίσος και κακία, εμφανίστηκε και ούρλιαζε σαν θηρίο και κατόπιν εξαφανίστηκε. Οι τεχνικοί και οι εργάτες το έβαλαν στα πόδια.
"ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΦΩΝΩΝ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΝΟ"
Κατεβάσαμε εντούτοις το μικρόφωνο διότι ήταν και ο σκοπός της έρευνας μας. Αντί να ακούσουμε τον ήχο των πλακών σε μετακίνηση, ακούσαμε ένα ουρλιαχτό πόνου. Πιστεύοντας σε μία βλάβη του μικροφώνου και μετά από σοβαρό έλεγχο των μηχανημάτων, οι υποψίες μας επαληθεύτηκαν. Δεν ήταν μόνο μία, αλλά "εκατομμύρια ανθρωπίνων φωνών που ακούσαμε και μαγνητοφωνήσαμε.
Τότε σταματήσαμε τα πάντα και βουλώσαμε την τρύπα. Προφανώς είχαμε ανακαλύψει το υπερφυσικό και είχαμε "δει και ακούσει" παράξενα πράγματα.
"Κατήλθες εν τοις κατωτάτοις της γης και συνέτριψας μοχλούς αιωνίους, κατόχους πεπεδημένων Χριστέ, και τριήμερος ως εκ κήττους Ιωνάς εξανέστης του Τάφου.
Η κάθοδος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στον Άδη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home