Blogger Widgets

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ποιοι Έλληνες πολιτικοί θέλουν έναν “Ερντογάν” για ηγέτη;

Ερωτηματικά προκαλούν δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Υγείας, Mehmet Müezzinoğlu σύμφωνα με τις οποίες - αν αληθεύουν - Έλληνες πολιτικοί θεωρούν αξιοζήλευτη την θέση της Τουρκίας.και του εξέφρασαν την άποψη πως αυτοί αλλά και ο κόσμος χρειάζεται έναν ηγέτη όπως ο κ.Ερντογάν!Την είδηση μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Τουρκίας και είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της!Συγκεκριμένα η σχετική αναφορά είναι η εξής…

<<Ο (Τούρκος) υπουργός Υγείας μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Ελλάδα μετέβη στην Edirne, όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση Νομαρχιακού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του κόμματος του.Ο Müezzinoğlu αναφέρθηκε και στο ταξίδι του στην Ελλάδα και στις συναντήσεις που είχε με τον Έλληνα υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, και τον υπουργό Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη. «Μας είπαν ότι είναι αξιοζήλευτη η Τουρκία. Μας είπαν έχουμε ανάγκη και εμείς αλλά και ο κόσμος έναν ηγέτη όπως ο Recep Tayyip Erdoğan . Μας είπαν “παίρνουμε παράδειγμα από την Τουρκία στην Υγεία και θέλουμε να ενισχύσουμε την συνεργασία μεταξύ μας”».

Ο Müezzinoğlu αναφέρθηκε επίσης και στο αίτημα για βοήθεια που του διατύπωσε γενικός γραμματέας ελληνικού πολιτικού κόμματος στην συνάντηση που είχαν στο Γενικό Προξενείο (σ.σ. προφανώς εννοεί τοπικό γραμματέα κόμματος).

«Το κρατικό νοσοκομείο της Κομοτηνής δεν μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες. Να αδελφοποιήσουμε το Κρατικό Νοσοκομείο της Kεσάνης με το Κρατικό Νοσοκομείο της Κομοτηνής, ζητάμε την βοήθεια σας στο πεδίο αυτό. Αν και κάποιοι δεν θέλουν να το δουν, οι Έλληνες βλέπουν».

(onalert)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home