Blogger Widgets

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Κατάσχεσαν 2,5 εκ. ναρκωτικά χάπια στη Σαουδική Αραβία


Οι Αρχές της Σαουδικής Αραβίας απέτρεψαν μιαν απόπειρα να εισαχθούν λαθραία περίπου 2,5 εκατ. χάπια ναρκωτικών ουσιών στο βασίλειο μέσω των συνόρων με την Ιορδανία, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας. Το φορτίο κατασχέθηκε μέσα σε ένα όχημα στο μεθοριακό πέρασμα αλ Χαντίθ, ανέφερε ο Ζάγεντ μπιν Ατάλα, αξιωματούχος της υπηρεσίας τελωνείων, σε μιαν ανακοίνωσή της. Ο αξιωματούχος δεν έκανε κάποια εκτίμηση για την αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών, ούτε διευκρίνισε την εθνικότητα..........

Την περασμένη εβδομάδα, το Υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι οι Αρχές συνέλαβαν τους τελευταίους τρεις μήνες 681 ανθρώπους, περιλαμβανομένων 96 Σαουδαράβων, που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο ναρκωτικών αξίας περίπου 460 εκατ. δολαρίων. Οι υπόλοιποι ύποπτοι είναι 33 εθνικοτήτων, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου.

Το λαθρεμπόριο ναρκωτικών επισύρει την ποινή του θανάτου στο συντηρητικό βασίλειο, όπου εφαρμόζεται μια ιδιαίτερα αυστηρή εκδοχή του ισλαμικού νόμου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home