Blogger Widgets

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ...


Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής – κατάρτισης πλαστών πιστοποιητικών και εγγράφων εντοπίσθηκε το βράδυ της Πέμπτης της σε διαμέρισμα στην οδό Ακομινάτου, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού. Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι τρείς αλλοδαποί συλληφθέντες κατασκεύαζαν και προμήθευαν με πλαστά πιστοποιητικά και έγγραφα αλλοδαπούς, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας........

Σε έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων, 177 σφραγίδες, χιλιάδες αλβανικά και ελληνικά ένσημα, πλήθος πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, διάφορα πιστοποιητικά, ιατρικές βεβαιώσεις, βεβαιώσεις Δημοτικών αρχών, άδειες οδήγησης πιστοποιητικά Πανεπιστημίων κ.λπ.


Σε έρευνα σε άλλο διαμέρισμα, καθώς και σε καφενείο που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα σαν χώρο πραγματοποίησης των παράνομων συναλλαγών, βρέθηκαν πλήθος αποδείξεων πληρωμής του Ο.Π.Α.Π. συνολικής αξίας 186.122 ευρώ, τις οποίες χρησιμοποιούσαν προκειμένου να «ξεπλύνουν» τα παράνομα έσοδά τους. Κατασχέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 4.000 καθώς και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home