Blogger Widgets

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πολυπολιτισμική Ελλάδα - Ως πότε θα αντέξουν οι Έλληνες


Του Δημήτρη Παπαγεωργίου 

Κατάσταση “γενοκτονίας” υφίσταται η χώρα μας σε τρείς άξονες. Ο πρώτος οι αυτοκτονίες, ο δεύτερος η μετανάστευση και ο τρίτος η εγκληματικότητα. Και είναι η τελευταία που κυριολεκτικά έχει “ρημάξει” τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν πραγματικά μείνει ανυπεράσπιστοι μπροστά στις ορέξεις αλλοδαπών (στην μεγάλη τους πλειοψηφία) αλλοδαπών, οι οποίοι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε, για να φύγουν με οποιασδήποτε αξίας λύτρα.....

Θύματά τους; Σχεδόν πανομοιότυπα σε κάθε υπόθεση Έλληνες, οι οποίοι δεν είχαν καν την ευκαιρία να υπερασπιστούν την ζωή τους απέναντι σε μαχαίρια, λοστούς, πιστόλια ή μέχρι και καλάσνικοφ.

Όπως παραδείγματος χάριν συνέβη στα δύο νεαρά αδέλφια, στην Καισαριανή, τους οποίους οι ληστές που πήγαν να κλέψουν το αμάξι τους, γάζωσαν με καλάσνικοφ, αφήνοντάς τους νεκρούς και αδειάζοντας κυριολεκτικά ένα σπίτι και βυθίζοντάς το στο πένθος. Γιατί ποιός θα δώσει εξηγήσεις στην μητέρα τους, η οποία ανέθρεψε δύο παλικάρια για να τα δεί να χάνονται μέσα σε ένα λεπτό. Ποιός είναι ο υπεύθυνος για τον τρόπο που το ελληνικό κράτος αφήνει ανεξέλεγκτο να κυκλοφορεί κάθε ψυχωτικό κακοποιό με καλάσνικοφ; Η αστυνομία φυσικά δεν βρήκε καμία άκρη στο στυγερό αυτό έγκλημα.

Να ήταν όμως μόνο αυτό το γεγονός; Στο στόχαστρο των διαφόρων κακοποιών οι ηλικιωμένοι, αυτοί που ανήκουν στην τρίτη ηλικία, ήταν πάντα οι ευκολότεροι στόχοι. Και ποιός δεν σοκαρίστηκε από το περιστατικό στην Φθιώτιδα; Με θύμα έναν 74χρονο ο οποίος έμενε μόνος του στο χωριό Νέο Κρίκελο κοντά στην Λαμία. Τα ξημερώματα της Κυριακής ο αδελφός του, που μένει δίπλα, άκουσε βογγητά και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε την πόρτα του αδελφού του ανοιχτή και τον ίδιο πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα αίματα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο.

Ο παππούς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι εκτός από τα σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, είχε σπασμένα πλευρά και μάλιστα κάποιο από αυτά του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και είχε εσωτερική αιμορραγία, γι΄ αυτό υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο 74χρονος δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς για να πει τι ακριβώς συνέβη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάφερε να ψελλίσει σε συγγενικό του πρόσωπο, ότι οι ληστές είχαν όπλα και μιλούσαν Αλβανικά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα. Έκαναν το μικρό σπίτι άνω κάτω για να βρουν χρήματα, ενώ ταυτόχρονα χτυπούσαν γροθιές και κλωτσιές τον παππού σε όλο του το σώμα, για να τους μαρτυρήσει που έχει τα λεφτά. Είναι άγνωστο τι πήραν τελικά, αφού ούτε ο 74χρονος είναι σε θέση να πει, αλλά ούτε και ο αδελφός του γνώριζε. Είναι σαφές ότι κανείς δεν μπορεί να πει στους συγγενείς αυτού του ανθρώπου για το “έλλειμμα” στις δυνάμεις της αστυνομίας. Ποιός θα μπορέσει να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ανενόχλητοι για μια ακόμη φορά κακοποιοί εισβάλλουν μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και τους δολοφονούν κανονικότατα, τους σκοτώνουν στο ξύλο.

Δεν ήταν όμως το μοναδικό περιστατικό. Ένα ακόμη παρόμοιο, με θύμα έναν ακόμη μεγαλύτερο άνθρωπο, έναν 77χρονο, έλαβε χώρα στην Καβάλα. Όπου το βράδυ της Κυριακής, οι άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα και τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον σκότωσαν στο ξύλο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του άτυχου ιδιοκτήτη, προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ληστές έφυγαν από το σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και λίγες ώρες αργότερα, οι γείτονες του θύματος διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τον 77χρονο νεκρό, σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, ενώ τα ξημερώματα πήγε και ιατροδικαστής, για να διαπιστώσει πως ακριβώς μαρτύρησε το θύμα στα χέρια των δολοφόνων του.

Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν φιμωμένος και δεμένος στα χέρια και στα πόδια, ενώ έφερε εμφανή τραύματα στο κεφάλι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, ενώ η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη...

Ένα ακόμη θύμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που ονειρεύονται κάποιοι, οι οποίοι ίσως σύντομα κληθούν να αναλάβουν την τύχη αυτής της χώρας; Τι παραπάνω έχει να γίνει τότε; Αυτό μένει να το δούμε. Το πόσο τα πράγματα θα πάνε προς το χειρότερο.

Αλλά δεν είναι μόνον η ελληνική επαρχία που στενάζει. Και στην Αττική, η κατάσταση είναι η ίδια. Κάτι που αποδεικνύει η ληστεία που έλαβε χώρα στην Παιανία. Όπου στις 5.30 τα ξημερώματα της δευτέρας, τρείς ληστές κρατώντας καλάσνικοφ και 2 πιστόλια μπούκαραν σε μονοκατοικία όπου μένει μόνης της μια 69χρονη γυναίκα. Έπιασαν στον ύπνο την 69χρονη ιδιοκτήτρια και αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας για λεφτά και κοσμήματα.

Σύμφωνα με το θύμα οι ληστές μιλούσαν αλβανικά. Και ευτυχώς η γυναίκα κάτι ήξερε από αλβανικά. Έτσι τους παρακάλεσε (στα αλβανικά) να μην την πειράξουν γιατί είναι εγχειρισμένη στη μέση και τότε ο ένας ληστής της έδωσε ένα λαξοτανίλ για να την ηρεμήσει και εκείνη από ευγνωμοσύνη όπως είπε τον φίλησε στο μάγουλο. Η λεία των ληστών ήταν περίπου 1.000 ευρώ, κοσμήματα, χρυσές λίρες και το αυτοκίνητο της 69χρονης με το οποίο διέφυγαν.

Παρόμοια περιστατικά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε δεκάδες που λαμβάνουν χώρα κάθε εβδομάδα στην ελληνική επικράτεια. Έχει όμως πια νόημα; Τα μεγάλα ΜΜΕ δεν τα αναφέρουν καν. Γιατί προφανώς δεν είναι πια αυτό “είδηση”. Έχει γίνει ρουτίνα. Ναι, καλά διαβάσατε! Οι δολοφονίες Ελλήνων από οπλισμένες ομάδες αλλοδαπών, είναι πλέον καθημερινότητα. Και κανείς δεν ενοχλείται τόσο, ώστε να πάρει τα όπλα και να βγει να υπερασπιστεί τον γείτονά του. Γι' αυτό και ο καθένας από εμάς θα είναι μόνος του, όταν φτάσει η δύσκολη στιγμή. Είναι σαφές, ότι κάποια στιγμή η ελληνική κοινωνία θα εκραγεί. Το ζήτημα είναι εάν τότε θα υπάρχουν αρκετοί Έλληνες, ώστε να επικρατήσουν των οπλισμένων αλλοδαπών. Ή εάν θα είναι μια τραγική μειοψηφία, που θα βρεί το βιολογικό της τέλος να την περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home