Blogger Widgets

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ: ΕΤΑΞΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ!



Μετά την επάνοδό της στη ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέλαβε η ίδια να φέρει τον κόσμο της στο κόμμα. Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν, του οποίου και τηλεφώνησε....

Στο τηλεφώνημα που είχαν τα δύο πρώην στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε από τον Ιλχάν Αχμέτ να συνταχθεί κι αυτός στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη και συγκεκριμένα στην 2η θέση πίσω από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο πρώην βουλευτής της τόνισε πως ιδεολογικά δεν μπορεί να συμβαδίσει στην πολιτική με τον Αντώνη Σαμαρά και της αρνήθηκε ευγενικά. Η Ντόρα όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Του είπε ότι αν είναι πρόβλημα η μη εκλογή του στη Ροδόπη, αυτό μπορεί να λυθεί. «Σε ενδεχόμενη νίκη της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος έχει συμφωνήσει να τοποθετηθείς στην θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης», του είπε, αλλά και πάλι ο Αχμέτ Ιλχάν αρνήθηκε.
Όλα τα παραπάνω τα εκμυστηρεύθηκε στους δημοσιογράφους των ΜΜΕ ο Αχμέτ Ιλχάν, κατά την διάρκεια της συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στην Κομοτηνή, στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, κόμμα με το οποίο πολιτεύεται τώρα ο Αχμέτ Ιλχάν, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η "ΠΙΑΤΣΑ" ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ; 


Με υποσχέσεις για εκλόγιμες θέσεις κι αν αυτό δεν είναι εφικτό, με ρουσφέτια για διορισμούς σε ανώτερες δημόσιες...καρέκλες και μισθούς χιλιάδων ευρώ!

Κι ένας από αυτούς που προσέγγισαν οι "πατριώτες" της Νδ, ήταν ο γνωστός και μη εξαιρεταίος τουρκο - πράκτορας Αχμέτ Ιλχάν, γνωστός για τις ανθελληνικές δηλώσεις και ενέργειές του στην Θράκη μας!!! 


Ποιος τον πλησίασε; Μα φυσικά, η έτερη...υπερπατριώτισσα Ντόρα Μητσοτάκη, με τον "αρχηγό" Σαμαρά ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ! 


Αυτούς θέλεις να ψηφίσεις, δύσμοιρε Έλληνα πατριώτη, για να υπερασπίσουν την Πατρίδα σου;;;


Εκείνους που συνδιαλέγονται με ΕΧΘΡΟΥΣ της χώρας, τάζοντάς τους ρουσφέτια για μερικά ψηφαλάκια;

Πρόσεξε καλά τι θα πράξεις στην κάλπη!

Υ.Γ. Γράφαμε πριν από λίγες μέρες, δεχόμενοι - ως συνήθως - ύβρεις και ειρωνίες σχετικά με το...πουγκί που άνοιξε η Συγγρού:

Άλλοι πάλι, παίρνουν υποσχέσεις για καρέκλες σε δημόσιους οργανισμούς: Γενικοί γραμματείς σε Υπουργεία, Διευθυντές Νοσοκομείων, ακόμα και πιο "ποταπά" όπως μερικά απλά ρουσφετάκια για τις επιχειρήσεις τους ή βόλεμα συγγενών στο Δημόσιο.

Ποια είναι τα μόνα κόμματα που μπορούν να προσφέρουν τέτοια ανταλλάγματα σε ευρεία κλίμακα; Μα φυσικά, ΜΟΝΟ το Πασοκ και η Νδ!

Τα συμπεράσματα, δικά σας!

hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home