Blogger Widgets

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Συνεχίζει ο cool Alexis να απευθύνεται στους ψηφοφόρους του και ανθέλληνες..Μετά τους μογγόλους συνέντευξη σε gay περιοδικό...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την επόμενη συνέντευξη θα την δώσει σε καταυλισμό τσιγγάνων στο Ζεφύρι κατά τις πληροφορίες μας..

Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό που εκφράζει τον χώρο των ομοφυλοφίλω και απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με τα δικαιώματα της συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών….

Ο Αλέξης Τσίπρας υπεραμύνθηκε των απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων λέγοντας πως..... «.Η αριστερά, η δική μας αριστερά, δεν πολιτεύεται με επικοινωνιακούς όρους, πολιτεύεται με κοινωνικούς όρους. Για αυτό και δεν έχουμε διστάσει να πάμε «κόντρα στον καιρό» και κόντρα σε παγιωμένες συντηρητικές αντιλήψεις και στερεότυπα χωρίς να φοβόμαστε το κόστος και τις επιθέσεις που θα δεχτούμε από το σύστημα».

Στην ερώτηση για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «δεν είναι ο συνδυασμός των φύλων που εξασφαλίζει μια ασφαλή ζωή στο παιδί αλλά η ποιότητα των ανθρώπων-γονιών». Όσον αφορά τα φαινόμενα ομοφοβίας στους κόλπους της Αριστεράς ελλοχεύει ο κίνδυνος της ομοφοβίας ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι «η αριστερά από την μήτρα της είναι μία θεωρία ανθρωποκεντρική, στηρίζεται όλο της το οικοδόμημα στον άνθρωπο. Δεν θα μας νικήσει κανένας φόβος, δεν θα οδηγηθούμε στον μισανθρωπισμό λόγω φύλου, θρησκείας, ιδεολογίας και σεξουαλικής συμπεριφοράς».

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home