Blogger Widgets

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Οι εγκληματίες Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου παρέδωσαν τον ΟΤΕ σε γερμανική διοίκηση και τώρα σκοπιανοί, κροάτες κλπ ελέγχουν τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ τηλεπικοινωνίες

Δηλαδή τι διαφορετικό έκανε η γκεστάπο στην κατοχή; Είναι δυνατόν να έχουν λόγο στις τηλεπικοινωνίες των Ελλήνων “εισαγόμενοι” μάνατζερς χωρίς επίβλεψη από το Ελληνικό κράτος; Είναι δυνατόν μία εταιρεία που διώκεται για μίζες παγκοσμίως να ελέγχει τις ελληνικές τηλεπικοινωνίες;…

Σύµφωνα µε την επίσηµη διαπίστευσή τους από τον ΟΤΕ κατ’ εντολή της Deutsche Telekom. Τραγελαφικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες µέρες στον ΟΤΕ. Το ΧΩΝΙ της Κυριακής αποκαλύπτει!

Τη ∆ευτέρα 10 Σεπτεµβρίου, δεκατρείς τεχνικοί του ΟΤΕ, από τα τµήµατα Αµαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Αλυσίδας, Αρεως, Χαλανδρίου και Σόλωνος πήραν την εντολή να παραλάβουν από το ∆ιοικητικό Μέγαρο του Οργανισµού, ισάριθµους αλλοδαπούς managers, προκειµένου να τους συνοδεύσουν στις επισκέψεις στα σπίτια των συνδροµητών για συνδέσεις και βλάβες τηλεφωνικών γραµµών.

Πρόκειται για Κροάτες, Ρουµάνους, Σλοβένους, Μαυροβούνιους managers καθώς και 3 διευθυντές της Makedonski Telekom (έτσι τους διαπίστευσε επίσηµα ο ΟΤΕ), ενώ στο κλιµάκιο βρισκόταν και ένας Γερµανός.

Ο κάθε αλλοδαπός manager ακολουθούσε έναν Ελληνα τεχνικό και έτσι σχηµατίζοντας

«ζευγάρια», έµπαιναν απρόσκλητοι στα σπίτια Ελλήνων συνδροµητών του ΟΤΕ (που φυσικά δεν τους ενηµέρωναν για το τι συµβαίνει), άνοιγαν καφάο και συγκέντρωναν πληροφορίες για τις τηλεφωνικές συνδέσεις ανθρώπων, χωρίς φυσικά ούτε να τους ενηµερώσουν ούτε να τους ζητήσουν τη σχετική άδεια.

Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ όλο το εφιαλτικό παρασκήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home