Blogger Widgets

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ; ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ "ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ"

Ο μέχρι πρότινος μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης είναι ίσως ο μοναδικός που ανοικτά μίλησε για την προδοσία του Τζέφρι και το τραγικό φιάσκο του Μνημονίου.Άλλωστε, στη δική του κατάθεση βασίζεται σε μεγάλο βαθμό η δικαιοσύνη προκειμένου να αποφανθεί εάν ο ΓΑΠ πρέπει να τιμωρηθεί για το έγκλημα που διέπραξε εις βάρος της χώρας και του λαού της…


Ο Τζέφρι την έχει ήδη κάνει προς Αμέρικα μεριά, όπου του κρεμάνε στο πέτο χιλιάρικα για να λέει τις μα@ακίες του σε πανεπιστήμια, συνέδρια και λοιπές εκδηλώσεις του κ@λου.

Στην Ελλάδα, όμως, και πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, θα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη(!) το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, στο οποίο περιγράφεται πως η Ελλάδα «έπεσε στην αγκαλιά» του ΔΝΤ.

«Το άγνωστο παρασκήνιο της προσφυγής στο ΔΝΤ: Πως και Γιατί φτάσαμε στο Μνημόνιο», τιτλοφορείται το βιβλίο - προσωπική μαρτυρία το οποίο αναμένεται να προκαλέσει μεγάλερς αντιδράσεις και παρεμβάσεις.

Άλλωστε, ο κ. Ρουμελιώτης καταθέτει τα όσα έζησε «από μέσα», σύμφωνα βέβαια με τη δική του ανάγνωση και ερμηνεία, οπότε το βιβλίο αναμένεται με ενδιαφέρον...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home