Blogger Widgets

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Πέμπτη Φάλαγγα» της Τουρκίας οι λαθρομετανάστες

Στόχος της Τουρκίας είναι να διατηρεί στη χώρα μας μια «Πέμπτη Φάλαγγα» ομοθρήσκων της Μουσουλμάνων

Γράφει ο Μακεδών

Πέρασαν τρεις μήνες χωρίς να παρατηρηθεί κάποια εξέλιξη στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, όπως το αποτύπωσε η Έκθεση της Frontex. Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο ε.έ. υπήρξε έκθεση-κόλαφος για την Άγκυρα από την Frontex,του κοινοτικού οργανισμού που είναι επιφορτισμένος με την επίβλεψη των εξωτερικών συνόρων της Κοινότητας…


Μ’ αυτήν, καταγγελλόταν το οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας, η οποία προωθεί μαζικά λαθρομετανάστες προς την Ελλάδα.


Η έκθεση είχε παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, και περιέγραφε τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία διευκολύνει τους λαθρομετανάστες. Υπήρχε ελπίδα ότι θα σκληρύνει η κοινοτική στάση έναντι της τουρκικής κυβέρνησης, αλλά δεν σημειώθηκε κάποια μεταβολή.

Η πρόθεση της Τουρκίας δεν είναι μόνον να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας, κάτι που ήδη αναγνωρίζουν πλέον και οι εθελοτυφλούντες,αλλά και να διατηρεί στη χώρα μας μια «Πέμπτη Φάλαγγα» ομοθρήσκων της Μουσουλμάνων, χρήσιμη, όταν θα φθάσει το πλήρωμα του χρόνου, για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με την «φίλη» Ελλάδα.

Το σχέδιο του Οζάλ -να κατακτηθεί η Ελλάδα με τα εκατομμύρια των Τούρκων εργατών που θα την κατέκλυαν με την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε.- τροποποιείται, αφού δεν καθίσταται πλέον δυνατή η ένταξη της Τουρκίας. Η τροποποίηση είναι απλή: αντί για Τούρκους, γεμίζει τη χώρα με μουσουλμάνους.

Έχει συμμάχους και τους εν Ελλάδι «προοδευτικούς» οι οποίοι είτε δεν καταλαβαίνουν, είτε κάνουνπως δεν καταλαβαίνουν τι επιδιώκεται με τους λαθρομετανάστες τους οποίους προστατεύουν, ακόμη και όταν καταφανώς παρανομούν, ακόμη και όταν βλάπτουν τους Έλληνες.

Ο Τούρκος πρεσβευτής, ήδη με τις πρώτες δηλώσεις του, είχε δείξει τις προθέσεις της Άγκυρας. Ανέλαβε την προστασία όλων των μουσουλμάνων της Ελλάδας και μίλησε εξ ονόματός τους (για την δημιουργία τζαμιού και νεκροταφείου). Σ’ αυτό συνεπικουρούν και δύο παραλείψεις της ελληνικής Πολιτείας:

Πρώτον, ότι όχι μόνον επέτρεψε αλλά και πιέζει να θεωρηθούν Τούρκοι οι Αθίγγανοι και οι Πομάκοι, και δεύτερον προωθεί τη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας και στους μη Τούρκους.

Όταν θα έρθει η ώρα που οι εν Ελλάδι μουσουλμάνοι θεωρήσουν ότι απέκτησαν την απαραίτητη ισχύ και αυξήσουν τις απαιτήσεις τους, τότε θεωρείται σίγουρο πως η τουρκική γλώσσα θα διδάσκεται και εκτός Θράκης.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» μετέφερε το άρθρο του κ. Εσέρ Καρακάς από την τουρκική «Σταρ». Είναι κατατοπιστικά τα παρακάτω αποσπάσματα, για όσους εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες για τον ρόλο της Τουρκίας και την χρησιμοποίηση των λαθρομεταναστών προς εξυπηρέτηση των σχεδίων της:


«Όμως εδώ τίθενται ορισμένα ερωτήματα. Αυτοί οι πολύ παραπάνω από εκατό λαθρομετανάστες από πού και πώς μπήκαν στην Τουρκία και πώς έφθασαν από τα νότια σύνορά μας μέχρι τη Σμύρνη; Λέγεται ότι ο καπετάνιος και ο βοηθός του ήλθαν με το καράβι τους από την Κωνσταντινούπολη. Ποιοι και πώς έκαναν τη διοργάνωση αυτής της επιχείρησης;

» Θεωρώ ότι αυτά τα ερωτήματα είναι πολύ σημαντικά, όμως πιο σημαντικό και ενδιαφέρον θεωρώ το γεγονός ότι κανένα από τα τουρκικά ΜΜΕ δεν ασχολείται με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο κρατείται μονίμως σε δεύτερο πλάνο. Όπως γίνεται και με τη διακίνηση τόνων ναρκωτικών. Κατά την άποψή σας το θέμα αυτό αφορά μόνο τους οδηγούς φορτηγών και τα εκπαιδευμένα σκυλιά της Αστυνομίας; Είναι δυνατόν τη διακίνηση ναρκωτικών να την κάνουν μόνοι τους οι οδηγοί των φορτηγών;

» Τους λαθρομετανάστες ποιος τους βοηθάει να μπουν στην Τουρκία και ποιοι κάνουν τα στραβά μάτια; Για παράδειγμα, ας πούμε ότι μπήκαν στην Τουρκία από την Αντιόχεια και από το Κίλις. Πώς κατάφεραν να φθάσουν αυτοί οι άνθρωποι μέχρι τη Σμύρνη; Πώς είναι δυνατόν οι διακινητές να καταφέρνουν να περνούν τόσα σημεία ελέγχου που υπάρχουν στους οδικούς άξονες, χωρίς να αντιλαμβάνονται οι αρμόδιες αρχές ότι διακινούνται τόσοι λαθρομετανάστες; Πώς ξεπερνούν αυτά τα εμπόδια οι διακινητές;

» Γνωρίζουμε ότι το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι ένα διεθνές ζήτημα, όμως γνωρίζουμε επίσης ότι η διακίνηση των λαθρομεταναστών δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη συνεργασία κάποιων από το τουρκικό κράτος....».

Ο κ. Εσέρ Καρακάς υποβάλλει ερωτήματα, τα οποία και στην Ελλάδα έπρεπε να απασχολούν συνεχώς τον Τύπο.

Ποιος δεν το επιτρέπει και γιατί;


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home