Blogger Widgets

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδού οι «ρατσιστικές» επιθέσεις…

«Κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από το Μπαγκλαντές ξυλοκόπησαν «κακόμοιρο κ.τ.λ.» από το Μαρόκο.

Την ίδια ώρα που τα μεγάφωνα του σάπιου συστήματος ουρλιάζουν κακόηχα για «ρατσιστικές επιθέσεις» Ελλήνων με μαύρες μπλούζες κατά «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών», είχαμε μια ακόμα «ρατσιστική» επίθεση στο πολύπαθο κέντρο των Αθηνών (ή μήπως καλύτερα της Νέας Καμπούλ;)…


Πιο συγκεκριμένα, δύο «κακόμοιροι κ.τ.λ.» από το Μπαγκλαντές επιτέθηκαν και χτύπησαν με λοστό –για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έναν άλλον «κακόμοιρο κ.τ.λ.» από το Μαρόκο, που εδήλωσε… Παλαιστίνιος. Ευτυχώς, οι αστυνομικοί που έφτασαν γρήγορα στο σημείο της… ρατσιστικής επίθεσης πρόλαβαν και συνέλαβαν τους δύο Μπαγκλαντεσιανούς δράστες και γλίτωσαν από τον… κόπο τη νέα… αντιρατσιστική υπηρεσία της Ασφαλείας που έφτιαξε ο Δένδιας, και που βαράει μύγες ελλείψει πραγματικά «ρατσιστικών» επεισοδίων!

Νέα υπόθεση απαγωγής Πακιστανού από Πακιστανούς!

Την ίδια ώρα που κάποιοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», ντόπιοι και ξένοι, κι όλο το κακό συναπάντημα, από υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ μέχρι ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου, μιλάνε για «ρατσιστικές» επιθέσεις Ελλήνων εθνικιστών κατά «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών», εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μια ακόμα υπόθεση αρπαγής 21χρονου υπηκόου Πακιστάν από ομοεθνείς του, που έλαβε χώρα στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις (3) «κακόμοιροι κ.τ.λ.» από το Πακιστάν, ηλικίας 22, 24 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή, εκβίαση, απλή σωματική βλάβη και Νομοθεσία περί αλλοδαπών (λαθρομετανάστες), καθότι ένας 27χρονος Πακιστανός κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ότι τρεις ομοεθνείς του, με την άσκηση σωματικής βίας, απήγαγαν τον 21χρονο αδελφό του στην περιοχή των Θεσπιών Βοιωτίας. Για την απελευθέρωση του απαιτούσαν από τον ίδιο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Μετά την καταγγελία, ο 27χρονος ενεργώντας σύμφωνα με τις υποδείξεις των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετέβη σε προκαθορισμένη συνάντηση με έναν εκ των δραστών, προκειμένου να του παραδώσει το ανωτέρω προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί. Μόλις ο δράστης έλαβε τα χρήματα, οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν και οδηγήθηκαν το κατάλυμα, όπου βρισκόταν ο 21χρονος απαχθείς.

Να τους χαίρονται οι «αντιρατσιστές», ο Δένδιας, η Παπαρήγα, ο Τσίπρας, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι ΜΚΟ και… ο πρόεδρος των Πακιστανών Ελλάδος!

ΥΓ: Αλήθεια που βρίσκονται όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι ανθρωπιστές από τις γιάφκες - στέκια δολοφόνων να αφισοκολλήσουν το σύμπαν και το σκυλολόι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ να διαμαρτυρηθούν γι΄ αυτές τις απάνθρωπες συμπεριφορές ………..αλλά μάλλον κάνουμε λάθος επιδοτούνται μόνο οι δήθεν επιθέσεις από Έλληνες σε λαθροεποίκους .

http://www.neospeiraia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home