Blogger Widgets

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλοδαποί προσπάθησαν να ανοίξουν αυτοκίνητα στο μουσείο των Δελφών

Συνελήφθησαν, την Τρίτη το μεσημέρι στους Δελφούς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, δύο αλλοδαποί, ένας 40χρονος υπήκοος Ιταλίας και ένας 37χρονος υπήκοος Αλγερίας, κάτοικοι Αθηνών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία σε Ι. Χ. Ε. αυτοκίνητο…

Ειδικότερα, περίπου στις 15:00 το μεσημέρι, ο 40χρονος χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι, αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι. Χ. Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 35χρονης, το οποίο βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, αντιλήφθηκαν την απόπειρα διάρρηξης και μετά από δυναμική επέμβαση συνέλαβαν τόσο τον 40χρονο, όσο και τον 37χρονο συνεργό του, ο οποίος τον περίμενε σε κοντινή απόσταση εντός αυτοκινήτου, προκειμένου στην συνέχεια να διαφύγουν.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ψαλίδι, το οποίο είχε λίγο νωρίτερα χρησιμοποιήσει ο 40χρονος προκειμένου να διαρρήξει το αυτοκίνητο.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Πηγή: lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home