Blogger Widgets

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

{ΒΙΝΤΕΟ} Ποιοί προσπαθούν να ελέγξουν τα πατριωτικά κινήματα στην Ευρώπη;

Είναι να απορεί κάποιος όταν βλέπει οτι σε όλη την Ευρώπη άνθρωποι εβραϊκής καταγωγής καταλαμβάνουν καίρια πόστα μέσα σε πατριωτικά κινήματα τα οποία αυξάνουν συνεχώς την δύναμή τους  εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης…


Έχουν δημιουργηθεί "ακροδεξιά" κόμματα όπως αυτό του Γκέρτ Βίλντερς στην Ολλανδία τα οποία τάσσονται μόνο εναντίον των μουσουλμάνων μεταναστών αλλά είναι υπέρ του Ισραήλ.


Ένα τέτοιο κόμμα είναι και το English Defense League το οποίο τάσσεται εναντίον ΜΟΝΟ των Μουσουλμάνων μεταναστών στην Αγγλία, αλλά στις εκδηλώσεις του μιλάνε και ραββίνοι!!

Τα κόμματα αυτά έχουν ως στόχο να συγκεντρώσουν στις τάξεις τους αγανακτισμένους πατριώτες και να οδηγήσουν σε σύγκρουση τον Μουσουλμανικό και Χριστιανικό κόσμο μέσα στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα θέλουν να αποφύγουν να στραφεί η πατριωτική αντίδραση ενάντια στο Ισραήλ.

Ένα όμως ξεχωριστό παράδειγμα είναι το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας, του οποίου αρχηγός είναι ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, το πραγματικό του όνομα είναι Βλαντίμιρ Βόλφαβιτς Εϊντελστέιν και είναι εβραϊκής καταγωγής απο την πλευρά του πατέρα του.

Ο Ζιρινόφσκι μάλιστα έχει μιλήσει πολλές φορές για τον υπονομευτικό ρόλο των Εβραίων στην Ρωσία θέλοντας να κερδίσει την ψήφο των Ρώσων πατριωτών, καθώς είναι γνωστό στους Ρώσους οτι οι Εβραίοι ήταν αυτοί που υπονόμευσαν την Ρωσία τόσο στην Οκτωβριανή Επανάσταση όσο και αργότερα με την πτώση της ΕΣΣΔ.

Το απόσπασμα απο την wikipedia που λέει οτι ο πατέρας του Ζιρινόφσκι είναι Εβραίος εκ Πολωνίας

Είναι φοβερό το πως ελέγχουν και τα πατριωτικά και "ακροδεξιά" κινήματα και κανείς δεν ρώτησε τον Ζιρινόφσκι πως τα λέει αυτά την ώρα που ο ίδιος έχει εβραϊκό αίμα.

Οι λαοί της Ευρώπης έχουν εξαπατηθεί και συνεχίζουν να εξαπατώνται συστηματικά απο αυτούς που δημιούργησαν τα προβλήματά τους τόσο στην οικονομία όσο και στην μετανάστευση.

Δείτε και το βίντεο που αποκαλύπτει το ποιοί προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη.

antipliroforisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home