Blogger Widgets

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ

Αλ Κάιντα και φανατικοί ισλαμοφοβικοί σε παράλληλη συνεργασία, εκμεταλλευόμενοι το φόβο και την άγνοια.

19 Σεπτεμβρίου του 2012

Στη Γαλλία, όπου οι άνθρωποι φυλακίζονται για την “άρνηση του Ολοκαυτώματος”,πράξη η οποία θεωρείται από το νόμο θρησκευτικό έγκλημα μίσους,φαίνεται περίεργο που η καλά συγχρονισμένη παρουσίαση πρόστυχων κινούμενων σχεδίων,σχεδιασμένα αποκλειστικά για να προσβάλλουν και να ανάψουν το μίσος εναντίον και μεταξύ των μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο,έλαβε τόση σθεναρή υπεράσπιση από Γάλλους πολιτικούς, οι οποίοι σύμφωνα με το Christian Science Monitor δήλωσαν ότι ”η ελευθερία του Τύπου δεν πρέπει να παραβιάζεται.”…

Με τους νεο-συντηρητικούς πολεμοκάπηλους πίσω από μιά νέα προβοκατόρικη ταινία με τίτλο ”Η αθωότητα των μουσουλμάνων”, και με τους συνεταίρους τους μέσα στις ριζοσπαστικές θρησκευτικές ομάδες να οδηγούν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική σε βίαιες διαδηλώσεις, φαίνεται ότι οι γελοιογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη Γαλλική εφημερίδα ”Charlie Hebdo”, ήταν μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για τη δημιουργία μιας κατασκευασμένης σύγκρουσης ανάμεσα στο Ισλάμ και στη Δύση, θέτοντας τις βάσεις για πιο εμφανείς στρατιωτικές επιχειρήσεις που θα αντικαταστήσουν τις παραπαίουσες μυστικές επιχειρήσεις στη Συρία και στον ευρύτερο χώρο.

Η Γαλλία (και η Δύση) παίζουν και με τις Δύο Πλευρές.

Είναι γεγονός ότι η Γαλλία έχει χρηματοδοτήσει ως κράτος την τρομοκρατία από τη Λιβύη ως στη Συρία, εξοπλίζοντας, χρηματοδοτώντας και πολιτικά υποστηρίζοντας τις ίδιες τις ομάδες που βγαίνουν στους δρόμους και καίνε τα Δυτικά Προξενεία, σκοτώνουν τους παρευρισκόμενους, τους διπλωμάτες και τις δυνάμεις ασφαλείας. Η Γαλλία είχε εξοπλίσει, εκπαιδεύσει, χρηματοδοτήσει και παρείχε εναέρια υποστήριξη στην Λιβυκή Ισλαμική Πολεμική Ομάδα (Lybian Fighting Islamic Group - LIFG) - καταγεγραμμένη από τα Ηνωμένα Έθνη - πέρυσι στη Λιβύη, στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Μουαμάρ Καντάφι.

[εικόνα: Ο Λίβυος al-Mahdi Harati της τρομοκρατικής οργάνωσης Λιβυκή Ισλαμική Πολεμική Ομάδα (LIFG) η οποία είναι ταυτοποιημένη από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, τα Ηνωμένα Έθνη, καθώς και το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, απευθύνεται σε συνάδελφους τρομοκράτες στη Συρία. Ο Harati τώρα διοικεί μια Λιβυκή ταξιαρχία στο εσωτερικό της Συρίας στην προσπάθεια του να καταστρέψει τη Συριακή κυβέρνηση και να υποτάξει τον πληθυσμό της Συρίας. Παραδοσιακά, αυτό είναι γνωστό ως "ξένη εισβολή". Η Γαλλία ανήκει σε μία χούφτα χωρών που σήμερακαθοδηγούν με κρατική χορηγία τρομοκρατικές ομάδες όπως τη LIFG στη Συρία.]

Η LIFG είχε επισήμως συγχωνευθεί με την Αλ Κάιντα, σύμφωνα με μια έκθεση του West Point Combating Terrorism Center του Αμερικανικού στρατού το 2007, πολύ πριν οι Γάλλοι εν γνώσει τους βοηθήσουν και υποκινήσουν αυτούς τους τρομοκράτες να ανατρέψουν και να λεηλατήσουν τη Λιβύη. Επί του παρόντος, η κυβέρνηση της Γαλλίας χρηματοδοτεί και εξοπλίζει αυτούς τους ίδιους τρομοκράτες, οι οποίοι προθύμως μετέφεραν όπλα, μετρητά, και μαχητές στη Συρία για να ξεκινήσουν τις εκεί επιχειρήσεις τους.

Η έκθεση με τίτλο, “Οι Ξένοι Μαχητές της Αλ Κάιντα στο Ιράκ”, ανέφερε ακριβώς:

“Η φαινομενική αύξηση των Λίβυων νεοσυλλέκτων που ταξιδεύουν στο Ιράκ, μπορεί να συνδεθεί με την αυξανόμενη σχέση συνεργασίας της Λιβυκής Ισλαμικής Πολεμικής Ομάδας (LIFG) και της Αλ Κάιντα, η οποία κορυφώθηκε με την επίσημη ένωσή τους στις 3 Νοεμβρίου του 2007.”

Η Γαλλία είχε ανακοινώσει πρόσφατα την πρόθεσή της να οπλίσει ανοιχτά αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στη Συρία και τώρα εκτίθεται από την οργάνωση Human Rights Watch για την διενέργεια συστηματικών και εκτεταμένων αγριοτήτων κατά του Συριακού λαού. [σημ. Φαίης, μετά από τις πολλές μαρτυρίες και τις αποκαλύψεις, τούτο ήταν ένα αναγκαίο κακό για την συγκεκριμένη μη κυβερνητική οργάνωση, τη HRW, η οποία χρηματοδοτείται από τα ίδια συμφέροντα που οπλίζουν αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες και η οποία για 2 σχεδόν ολόκληρα χρόνια παρουσίαζε σκοπίμως την σύγκρουση ως αποτέλεσμα μιας μονομερούς βίας από την πλευρά της κυβέρνησης της Συρίας. http://www.prisonplanet.com/human-rights-watch-syrian-rebels-guilty-of-torture-murder.html ]

Η Hindu, στο άρθρο της “Η Γαλλία θα χρηματοδοτήσει την αντιπολίτευση στη Συρία”. αναφέρει:

“Το Reuters ανέφερε μια ”διπλωματική πηγή” η οποία λέει ότι η Γαλλία είχε αρχίσει να υποστηρίζει τμήματα της Συρίας, τα οποία προφανώς βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της ένοπλης αντιπολίτευσης. Πιο ανησυχητικά, η έκθεση επισήμανε ότι το Παρίσι εξετάζει την πιθανότητα να εφοδιάσει τους αντικυβερνητικούς μαχητές με βαρύ πυροβολικό - μια κίνηση που θα αυξήσει τη δυνατότητα ενός γενικευμένου εμφυλίου στη χώρα. ”

Τώρα η Γαλλία, μέσω των μέσων ενημέρωσης και της συνενοχής και σιωπηρής υποστήριξης των πολιτικών της, παρέχει στους τρομοκράτες συμμάχους της κάτι καινούριο - ένα causus belli για την αντιπαράθεση με τη Δύση, για την επανατοποθέτηση στο μυαλό του κοινού ενός εχθρικού σεναρίου, απαραίτητο για την έναρξη πιο άμεσων στρατιωτικών επεμβάσεων, εκεί όπου η συγκεκαλυμμένη στήριξη των εισηγμένων τρομοκρατικών ομάδων έχει εως τώρα φαινομενικάαποτύχει.

Το Ψέμα που Πρέπει να Πιστέψουμε.


Αυτό που πρέπει να πιστέψουμε τώρα είναι ότι η Γαλλία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και άλλα κράτη, καλοπροαίρετα και χωρίς δόλο βοηθούσαν αυτές τις ομάδες να ανέλθουν στην εξουσία, μόνο και μόνο για να προδοθούν στο τέλος από τους εξτρεμιστές.


Στην πραγματικότητα, η φύση αυτών των μαχητικών ομάδων ήταν γνωστή χρόνια πριν. Αυτές οι ομάδες είχαν ειδικά επιλεχθεί για να οδηγήσουν τους στόχους των Δυτικών σε όλον τον Αραβικό κόσμο σε βίαιη ανατροπή - ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΡΙΣΚΟ.

Το 2007, ένα άρθρο του Seymour Hersh που δημοσιεύθηκε στο New Yorker με τίτλο ”Η Ανακατεύθυνση”, παραδέχτηκε ότι:

“Για να υπονομεύσει το Ιράν το οποίο είναι κυρίως σιιτικό, η κυβέρνηση Μπους έχει αποφασίσει να αναμορφώσει τις προτεραιότητές της στη Μέση Ανατολή. Στο Λίβανο, η κυβέρνηση Μπους έχει συνεργαστεί με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας που είναι σουνίτες, σε μυστικές επιχειρήσεις που προορίζονται για να αποδυναμώσουν τη Χεζμπολάχ,τη σιιτική οργάνωση που υποστηρίζεται από το Ιράν. Οι ΗΠΑ έχουν επίσης λάβει μέρος σε μυστικές επιχειρήσεις που στόχευαν το Ιράν και τη σύμμαχό του τη Συρία. Ένα υποπροϊόν αυτών των ενεργειών ήταν η ενίσχυση των σουνιτικών εξτρεμιστικών ομάδων που ενστερνίζονται το όραμα ενός στρατευμένου Ισλάμ και είναι εχθρικές προς την Αμερική και φιλικές με την Αλ Κάιντα.”

Το άρθρο του Hersh, επίσης ανέφερε:


“η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας με την έγκριση της Ουάσινγκτον, θα παρέχει κεφάλαια και υλικοτεχνική βοήθεια για να αποδυναμώσει την κυβέρνηση του Προέδρου Μπασίρ Άσαντ της Συρίας. Οι Ισραηλινοί πιστεύουν ότι η άσκηση τέτοιας πίεσης στην κυβέρνηση Άσαντ θα την καταστήσει πιο διαλλακτική και ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις.”


Είναι σαφές ότι η Δύση, συμπεριλαμβανομένων και των συνένοχων διοικήσεων του Νικολά Σαρκοζί και τώρα του Φρανσουά Ολλάντ, χρηματοδότησε εν γνώσει της τρομοκράτες. Η έκθεση του Hersh αναφέρει ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ακόμη και το 2007, γνώριζαν πολύ καλά τους πιθανούς κινδύνους που εμπλέκονταν στη χρηματοδότηση τρομοκρατικών ομάδων αλλά πίστευαν ότι οι δυνάμεις αυτές θα μπορούσαν να ελεγχθούν:

“Ο Bandar [της Σαουδικής Αραβίας] και άλλοι Σαουδάραβες έχουν διαβεβαιώσει το Λευκό Οίκο ότι ”θα παρακολουθούν πολύ στενά τους θρησκευτικούς φονταμενταλιστές. Το μήνυμά τους προς εμάς ήταν ”Έχουμε δημιουργήσει αυτό το κίνημα και μπορούμε να το ελέγχουμε.’ Δεν είναι ότι δεν θέλουμε οι Σαλαφίτες να ρίχνουν βόμβες. Το θέμα είναι σε ποιους θα τις ρίχνουν - στη Χεζμπολάχ, στον Μοκτάντα αλ-Σαντρ, στο Ιράν και στους Σύριους (αν συνεχίσουν να συνεργάζονται με τη Χεζμπολάχ και το Ιράν).”

Η υποκρισία της Δύσης που δηλώνει ότι η Αλ Κάιντα τώρα λεηλατεί τη Μέση Ανατολή, είναι κατά κάποιον τρόπο μια αναπόφευκτη συνέπεια και συνάμα ένα μεγάλο ψέμα τη στιγμή που έχουν καταγραφεί αξιωματούχοι να εφαρμόζουν αυτήν την πολιτική από το 2007. Για να πουλήσει αυτό το ψέμα η Δύση επιστρατεύει τις νεο – συντηρητικές φατρίες και ιδίως ξεσκονίζει την ταξιαρχία της ισλαμοφοβίας καθοδηγούμενη από το συνάφι του Ντάνιελ Παϊπς, μέλος της κυβέρνησης Μπους, υπογράφων του Project for the New American Century (PNAC ) και κύριος υποστηρικτής του πολέμου στη Συρία και στο Ιράν, καθώς και πιο αδύναμους  δημαγωγούς, όπως τον Ρόμπερτ Σπένσερ, την Πάμελα Γκέλλερ και τον Ντέϊβιντ Χόροβιτς.

Η δημιουργία ενός θρησκευτικού εξτρεμιστικού μετώπου με σκοπό την υπονόμευση και την καταστροφή των κυβερνήσεων της Συρίας και του Ιράν,  άρχισε υπό τον Μπους το 2007 - δύο συγκεκριμένοι στόχοι τους οποίους Νεο-Συντηρητικοί όπως ο Παϊπς απείλησαν ασταμάτητα με πόλεμο. Οι τωρινοί ισχυρισμοί του Πάϊπς και των συμπατριωτών του ότι η άνοδος αυτού του τρομοκρατικού μετώπου, το οποίο δημιούργησαν οι ίδιοι, οφείλεται στον “pro -ισλάμ Ομπάμα” είναι μια τεράστια προπαγάνδα σχεδιασμένη για τα πιο αδύναμα μυαλά.

Το Σχέδιο: Γυρίστε το Σενάριο (Πάλι).

Στην πραγματικότητα ο Ομπάμα παρείχε αριστερή κάλυψη στην ατζέντα ενός εταιρικού χρηματοδότη, η οποία είχε αποφασιστεί δεκαετίες πριν και είναι μέρος επαναλαμβανόμενων μοτίβων και θεμάτων που χαρακτηρίζουν όλες τις αυτοκρατορίες του παρελθόντος και του παρόντος.

Το κοινό φαίνεται να συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο, ότι οι ΗΠΑ μόλις παρέδωσαν το κράτος της Λιβύης σε θρησκευτικούς εξτρεμιστές και στηρίζουν τις ταξιαρχίες αυτών των ίδιων τρομοκρατών που τώρα δραστηριοποιούνται στη Συρία. Η επιχείρηση στη Συρία φαίνεται να έχει φτάσει σε αδιέξοδο και ο περαιτέρω εξοπλισμός και η υποστήριξη των ολοένα και πιο ορατών τρομοκρατικών δυνάμεων είναι μια πολιτικά αστήριχτη επιλογή.

Φαίνεται, ότι το εναλλακτικό σχέδιο είναι να γυρίσει το σενάριο για μια ακόμη φορά μεταλλάσσοντας την Αλ Κάιντα - η οποία ξεκίνησε ως οι περίφημοι μαχητές της ελευθερίας που μάχονται τους Σοβιετικούς στα βουνά του Αφγανιστάν, άλλαξε στους λοιδορούμενους τρομοκράτες που διεξάγουν για μια δεκαετία πόλεμο στην Αμερική στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, άλλαξε πάλι στους αγωνιστές της ελευθερίας που επιδιώκουν να εκδιώξουν τον Καντάφι και τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, και πάλι αλλάζει στους στιγματισμένους κακοποιούς που επιτίθενται σε πρεσβείες και δολοφονούν τον πρέσβη.

Η φαινομενική δέσμευση της ανατροπής μιας “σύγκρουσης πολιτισμών” προετοιμάζει το έδαφος για “false flag” επιθέσεις και προετοιμάζει την κοινή γνώμη για πιο άμεση στρατιωτική επέμβαση σε μέρη όπως η Συρία και το Ιράν. Οι αποτυχίες της πολιτικής των εταιρικών χρηματοδοτών τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το πρόσωπο του Ομπάμα και θα ξεπλυθούν μαζί με την προεδρία του, είτε το 2012, είτε το 2016 με την ελπίδα ότι η ίδια η ατζέντα θα επιβιώσει και θα συνεχίσει.

Μια νίκη του Ομπάμα το 2012 θα επιτρέψει στη Δύση να συνεχίσει την ανοιχτή χρηματοδότηση των τρομοκρατών σε όλο τον κόσμο ενάντια των κυβερνήσεων της Συρίας, του Ιράν, ακόμη και της Ρωσίας και της Κίνας – κατηγορώντας για όλατον “pro-ισλάμ Ομπάμα”. Μια νίκη του Ρόμνεϊ απ’ την άλλη πλευρά, θα ανοίξει το δρόμο για μια πιο επιθετική και άμεσηστρατιωτική επέμβαση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα κράτη της Συρίας, του Ιράν, της Ρωσίας και της Κίνας θα συνεχίσουν ναβρίσκονται στο στόχαστρο τόσο των μυστικών όσο και των ανοιχτών ξένων στρατιωτικών επιθέσεων.

Η συνολική ατζέντα θέλει παγκόσμια ηγεμονία των εταιρικών χρηματοδοτών, καταστροφή του έθνους-κράτους και υπεροχή του υπαγορευμένου “διεθνούς δικαίου” των Wall Street και Λονδίνου, διότι όπως και ο χαράκτης πολιτικής σε “think tank” εταιρικών χρηματοδοτών Ρόμπερτ Κέϊγκαν παραδέχτηκε, μια ”διεθνή τάξη εξυπηρετεί τις ανάγκες αυτών που την κατασκεύασαν, των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους. ”

Αναγνωρίζοντας τη μοναδική ατζέντα την οποία άνδρες όπως ο Μπους, o Ομπάμα, και ο Ρόμνεϊ καλύπτουν, μπορούμε να φανερώσουμε τα συγκεκριμένα συμφέροντα των εταιρικών χρηματοδοτών που πραγματικά υπαγορεύουν τη Δυτική πολιτική. Κατανοώντας ότι αυτές οι αισχρές πολιτικές καθοδηγούνται από τα εταιρικά χρηματοδοτικά συμφέροντα και όχι από τους πολιτικούς, θα είμαστε σε θέση να μπορούμε να διατυπώσουμε λύσεις που θα βασίζονται στην υποβάθμιση και στην αντικατάσταση της δύναμης και της επιρροής τους, αντί να απορροφούμαστε σε κοντόφθαλμες πολιτικές μάχες που τελικά αλλάζουν μόνο τους αχυράνθρωπους και όχι την ίδια την ατζέντα.

Του Tony Cartalucci.

Παραπομπές:

http://www.csmonitor.com/World/Europe/2012/0919/Charlie-Hebdo-s-Muhammad-cartoons-a-headache-for-Hollande

http://tarpley.net/2012/09/15/cia-mormon-mafia-neocons-netanyahu-to-carterize-obama/ (νεκρό link)

http://landdestroyer.blogspot.gr/2011/06/global-hypocrisy-france-arming-libyan.html

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8469896/Libya-Inside-Benghazis-rebel-training-camps.html

http://www.aolnews.com/2011/03/19/french-fighter-jets-open-fire-in-libya-as-western-military-inter/

http://www.un.org/sc/committees/1267/NSQE01101E.shtml

http://tarpley.net/2011/03/24/the-cia%E2%80%99s-libya-rebels-the-same-terrorists-who-killed-us-nato-troops-in-iraq/

http://www.state.gov/j/ct/rls/other/des/123085.htm

http://www.homeoffice.gov.uk/publications/counter-terrorism/proscribed-terror-groups/proscribed-groups?view=Binary

http://landdestroyer.blogspot.gr/2012/08/libyan-terrorists-are-invading-syria.html

http://tarpley.net/docs/CTCForeignFighter.19.Dec07.pdf

http://www.thehindu.com/news/international/article3874842.ece

http://www.newyorker.com/reporting/2007/03/05/070305fa_fact_hersh?currentPage=all

http://landdestroyer.blogspot.gr/2010/09/globalist-stunts-islamophobia.html

http://www.danielpipes.org/1205/a-misdirected-attack

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rQUHPukWFLU&noredirect=1

http://landdestroyer.blogspot.gr/2011/04/globalists-coming-full-circle.html

http://landdestroyer.blogspot.gr/2012/02/empires-double-edged-sword-global.html

http://carnegieendowment.org/1997/01/20/what-china-knows-that-we-don-t-case-for-new-strategy-of-containment/5bdl?solr_hilite=Thailand

http://landdestroyer.blogspot.gr/2011/03/naming-names-your-real-government.html

http://landdestroyer.blogspot.gr/2011/03/globalists-worst-nightmare.html

ΠΗΓΗ: Land Destroyer Report

averoph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home