Blogger Widgets

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ύπουλη προσπάθεια στοχοποίησης της Χρυσής Αυγής από την αστυνομία !!

Ιδού η άθλια σκηνοθεσία της ΕΛ.ΑΣ.: πιστόλια και σιδηρογροθιές και από πάνω ένα κασκόλ που γράφει Χρυσή Αυγή. Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια... παρατηρήστε τον χαρακτηριστικό τρόπο που έχουν αναρτήσει την μαύρη μπλούζα για να δημιουργούν εντυπώσεις και ατμόσφαιρα. Υπενθυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα είδη ρουχισμού τα βρίσκει πλέον ο καθένας οπουδήποτε, από τα περίπτερα της Ομόνοιας μέχρι τις λαϊκές αγορές…

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος

Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με τους συλληφθέντες του Βόλου. Τα είδη ρουχισμού που... "ανακάλυψε" η αστυνομία στην οικία του ενός ανηλίκου εκ των τριών, μπορεί πλέον να τα προμηθευτεί ο οποιοσδήποτε από οπουδήποτε, ακόμη και από λαϊκές αγορές. Αν ανακάλυπταν κασκόλ ποδοσφαιρικής ομάδος ή... μπρελόκ άλλης πολιτικής παράταξης θα τα δημοσίευαν οι υπάλληλοι της ασφάλειας;

Όσες φορές δράστες στυγνών εγκλημάτων (όπως ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Πάρο) έχουν εκφραστεί δημόσια υπέρ συγκεκριμένου κόμματος και έχουν διαδικτυακές φιλίες με στελέχη του, δεν έβγαλε άχνα η αστυνομία. Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει ότι καταδικάζει κάθε πράξη βίας και διενεργεί τον πολιτικό της αγώνα στα πλαίσια του Νόμου και του Συντάγματος.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι η τρίτη αποτυχημένη απόπειρα συκοφάντησης και στοχοποίησης της Χρυσής Αυγής από την Ασφάλεια. Προ μηνών, πάλι στο Βόλο, με τη σύλληψη τριών εντελώς αγνώστων σε εμάς προσώπων, που αστυνομικοί διέρρεαν παράνομα και χωρίς κανένα στοιχείο ότι: "σκόπευαν να κάψουν ένα τέμενος και έχουν σχέσεις με την Χρυσή Αυγή". Τότε γέλασαν και οι πέτρες και φυσικά ο Εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση.

Δεν ξεχνάμε φυσικά και την υπόθεση δολοφονίας πακιστανού στα Πετράλωνα, όπου την υπεράσπιση των κατηγορουμένων ανέλαβε πρώην βουλευτής της ΝΔ, η ΕΛ.ΑΣ. όμως διέρρεε και πάλι ότι... ανακάλυψε φυλλάδια της Χρυσής Αυγής στην οικία ενός δράστη. Τα "φυλλάδια" αυτά τελικά δεν τα είδε ποτέ κανείς! Ντροπή και αίσχος που κάποιοι επίορκοι προσπαθούν με αυτές τις άθλιες μεθόδους να στοχοποιήσουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home