Blogger Widgets

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τα κομματόσκυλα της Εθνικής Τράπεζας κατά Χρυσής Αυγής

Ως συνηθίζεται στην Χρυσή Αυγή, μετά την κατάθεση κάποιας ερώτησης από τους Συναγωνιστές - βουλευτές γίνεται ενημέρωση των φορέων που αφορά η ερώτηση. Στην προκειμένη περίπτωση, η ερώτηση αφορούσε τους υπαλλήλους της Εθνικής Τραπέζης, καθώς έθιγε το θέμα των δανείων με προνομιακούς όρους που μπορούν να λαμβάνουν οι βουλευτές.Η συγκεκριμένη ενημέρωση, όμως…

δεν έγινε δεκτή από τους συνδικαλιστές της Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΕΤΕ), καθώς ως φαίνεται οι εν λόγω «δημοκράτες» δεν μπορούν να δεχτούν την κοινοβουλευτική δράση της Χρυσής Αυγής.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ποιοι ακριβώς κινούν τα νήματα στον συνδικαλιστικό τομέα της Εθνικής Τράπεζας. Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Πρωτόπαππας που από συνδικαλιστής... εντελώς τυχαία εξελίχθηκε σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, πρωτοκλασάτο στέλεχος και μάλιστα σε υπουργό Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, αντιλαμβανόμαστε και τις αδιαφανείς διαδικασίες με τις οποίες για χρόνια μπορούσε κάποιος να γίνει υπάλληλος της Εθνικής. Το βασικότερο "προσόν" για να αναδειχθεί κάποιος σε «αξιόλογο» υπάλληλο ήταν να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ! Αυτοί είναι οι "αγωνιστές" των κομματοκρατούμενων συνδικαλιστικών οργάνων που ευθύνονται κι αυτοί για το μεγάλο φαγοπότι στον δημόσιο τομέα.

http://gregosantonios.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home