Blogger Widgets

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» δημιουργεί πρόβλημα στη συμμετοχή των Σκοπίων στην Eurovision

περηφανος π ειμαι ελληνας 8Η κρατική ραδιοτηλεόραση των Σκοπίων (MRTV) αποστασιοποιήθηκε από το video clip του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.Δείτε παρακάτω το σχετικό video

«Το video clip δεν πληρεί τις προδιαγραφές και τα κριτήρια για μια αξιοπρεπή παρουσίαση της... χώρας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision» αναφέρθηκε από την κρατική ραδιοτηλεόραση των Σκοπίων, η οποία δεν πρόκειται να το προβάλει άλλη φορά.

Το video clip ήταν παραγωγή ανεξάρτητης εταιρίας και πριν από δύο ημέρες παρουσιάστηκε από την κρατική ραδιοτηλεόραση των Σκοπίων, η οποία έχει τα δικαιώματα για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Λίγες ώρες μετά από το ανέβασμα του video clip στο YouTube, οι υπεύθυνοι το κατέβασαν αμέσως με αποτέλεσμα να μην παίζει ούτε στο επίσημο site της Eurovision.

Όπως σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, το video clip, στο οποίο μεταξύ άλλων παρεμβάλλονται πλάνα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται στα Σκόπια, επικρίθηκε έντονα από μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης.

Στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια από πολίτες των Σκοπίων, οι οποίοι θεώρησαν το επίμαχο video clip ως «κιτς».

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τα Σκόπια στη φετινή Eurovision ονομάζεται «Αυτοκρατορία» και ερμηνευτές του είναι δύο γνωστοί καλλιτέχνες της χώρας.

Οι στίχοι του τραγουδιού,όπως ανέφερε η ερμηνεύτρια Έσμα Ρετζέποβα, εξυμνούν το ρόλο της μουσικής στη ζωή του ανθρώπου.

«Η μουσική είναι η μοναδική αληθινή αυτοκρατορία στον κόσμο. Μόνο αυτή απαλείφει τα σύνορα μεταξύ των χωρών και των λαών », δήλωσε η Ρετζέποβα.


http://greece-salonika.blogspot.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home