Blogger Widgets

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΡΕ καλως τα παιδιά τα δικά μας -Ελληνική σελίδα ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ~!!

Σκέφθηκα λίγο όταν παρέλαβα το εμαιλ,λέω τώρα να το αναφέρω η θα τους κάνω και διαφήμιση από την άλλη λέω μιας και υπάρχουν αυτά τα "φωτισμένα" άτομα που έχουν ανάγκη να ενώνονται κάτω από μυστικούς όρκους και συνωμοσίες για το "καλό" της ανθρωπότητας να μην τους στείλω και καμιά 100ρια κοινούς "θνητούς" ...εμάς ρε παιδί μου την πλέμπα να τους αρχίσουν στα μπινελίκια ώστε να τους βοηθήσω να αυξήσουν τα επίπεδα φώτισις τους? Ε ναι αυτό πρέπει να κάνουμε ...να βοηθήσουμε αυτά τα παλικάρια ..που πιστεύουν ότι έχουν την "γνώση" άλλα είναι τόσο "φωτισμένοι"που την κρατάνε κρυφή…

Ας τους δείξουμε λοιπόν τι αισθανόμαστε εμείς που δεν έχουμε κρυφές "γνώσεις " για όλους όσους ανήκουν σε κρυφά μονοπάτια!!

Να θυμίσω ότι προσωπικά θεωρώ τον άντρα που φοράει φουστίτσα και πιστεύει ότι η δική του αλήθεια είναι η μοναδική τελείως ξεφτιλισμένο!! Γιατί φωτισμένος και να μην μπορείς να κατανοήσεις ότι δεν υπάρχει μόνο ένα σημείο να δείξεις στο σύμπαν...καταντάει μαλακία!! Άντε μην αρχίσω τίποτα ....@66%((00_=-+=++...καντήλι σας μέσα!!

Χαρειτε τους ανασφαλεις και φοβισμενους να ζησουν μια ζωη ελευθερη ελληνες Ιλλουμινατι!!

http://www.mesepe.gr/

... Σιγα μην βαλω και ενεργο λινκ...

Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home