Blogger Widgets

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Μέχρι χθες το βράδυ, όλα τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου –με τελευταίο το ΚΚΕ- είχαν εκφράσει την… αλληλεγγύη τους στον εθνικό μας υπεργολάβο (ή μίστερ «Πάρτα Όλα») Μπόμπολα, με εξαίρεση το κόμμα Καμμένου (γνωστό πλέον μετά τον πολιτικό γάμο, ως συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»)…

Πάνω, λοιπόν, που τείναμε να πιστέψουμε πως οι «Ανεξάρτητοι κ.τ.λ.» μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητοι από την διαπλεκόμενη ολιγαρχία του πλούτου που καταδυναστεύει την πατρίδα και το λαό μας, ήρθε το νυχτερινό δελτίο τύπου της συνιστώσας για διαλύσει κάθε αμφιβολία. Ιδού η δήλωση υποταγής του προέδρου Πάνου στον άρχοντα της διαπλοκής:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ MEGA

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουν κάθε πράξη βίας και ....

χυδαιότητας όπως αυτή που εκδηλώθηκε από βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τους νεοναζιστές. Ελπίζουμε να συνεχίσουν και οι άλλοι να μην τους υπερπροβάλλουν».

(ΥΓ) 1: Σωστά τα λέει ο πρόεδρος Πάνος. Πράγματι, όλα τα διαπλεκόμενα κανάλια υπερπροβάλλουν την Χρυσή Αυγή. Βρίζοντας και συκοφαντώντας την ασταμάτητα και χωρίς βεβαίως-βεβαίως να δίνουν τη δυνατότητα απαντήσεως στους εκπροσώπους της!

(ΥΓ) 2: Τελευταίος και… καταϊδρωμένος ήρθες πρόεδρε Πάνο στη συμπαράσταση στο μεγάλο αφεντικό, που όπως μάθαμε το παρατήρησε και εκνευρίστηκε. Άλλη φορά να είσαι πιο σβέλτος!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home