Blogger Widgets

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μα καλά, είναι εγκεφαλικά νεκροί οι Ελλαδίτες πολιτικοί που ειρωνεύονται με τσιτάτα τύπου: “Να, η Ρωσία δεν βοήθησε!!”;

Είναι δυνατόν να υπάρχουν πολιτικοί χώρας μέλους της Ευρωζώνης που να εμφανίζονται στα τηλεπαράθυρα και να ειρωνεύονται την Ρωσία που δεν έδωσε “ρούβλια με τα τσουβάλια”;Είναι δυνατόν να υπάρχουν πολιτικοί χώρας – μέλους του ΝΑΤΟ που να εξαπολύουν λίβελλους κατά της “Ρωσικης στάσης”;Είναι δυνατόν να υπάρχουν τηλεμαϊντανοί χώρας που ακύρωσε ενεργειακές συμφωνίες με την Ρωσία, διασύροντας την αξιοπιστία της χώρας να επιχαίρουν;…

Και όμως, στο Ελλαδιστάν όλα είναι δυνατά. Με τα αμόρφωτα, απαίδευτα βοοειδή που κρατούν τις τύχες της χώρας. Με φαύλα φερέφωνα που αναπαράγουν ηλίθιες επικοινωνιακές τοποθετήσεις χωρίς να έχουν συναίσθηση του τι ακριβώς λένε.

Το ότι η Ρωσία έδωσε ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ δάνειο στην Κύπρο ύψους 2,5 δις το 2011, προφανώς το αγνοούν.

Το οτι προχθές μόλις ο ίδιος ο Πούτιν έδωσε εντολή να διευκολυνθούν οι όροι αποπληρωμής του συγκεκριμένου δανείου, σε μία χώρα που του έστειλε έναν Σαρρή (!!) για να διαπραγματευθεί, προφανώς δεν το θεωρούν στήριξη. Η Τρόικα, η Γερμανία και το ΔΝΤ “διευκόλυναν” καλύτερα.

Το ότι μία χώρα που εξέλεξε πρόεδρο που βάζει την ένταξη της στο ΝΑΤΟ στο τραπέζι, εξακολουθεί να συζητά με την Ρωσία, δεν είναι “ευνοϊκή μεταχείριση”;

Βεβαίως, δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι. Οι επίσημοι εταίροι μας σε αντίθεση με το “Ξανθό γένος” μας στήριξαν σε όλα τα επίπεδα.

Απέτρεψαν την εισβολή στην Κύπρο και την γενοκτονία του Κυπριακού Ελληνισμού.

Θωράκισαν το Αιγαίο από τις Τουρκικές επιβουλές.

Θωράκισαν την Ελληνική οικονομία βοηθώντας να συλληφθεί ο Χριστοφοράκος, ο Καραβέλλας, οι μιζαδόροι των υποβρυχίων, της MAN, της Deutche Telecom κλπ κλπ.

Επίσης, μας δάνεισαν με ευεργετικούς όρους, με το ευεργετικό μνημόνιο, παίρνοντας ως εγγύηση και τα δισέγγονα μας, σε αντίθεση με το “Ξανθό γένος”.

Στ΄αλήθεια, μια ματιά στα τηλεπαράθυρα, αρκεί για να εξηγήσει την κατάντια μας.

http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home