Blogger Widgets

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ένας 30χρονος Αλβανός (πρόσφατα αποφυλακισμένος) στο κρατητήριο και 18 προσαγωγές για τα χθεσινά επεισόδια αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Πάτρας..(Bίντεo)

Σε 18 προσαγωγές και μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Υψηλών Αλωνίων από ομάδα αντιεξουσιαστών που έκανε επίθεση σε κατάστημα μέλους της Χρυσής Αυγής. Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος πρόσφατα είχε αποφυλακισθεί.



Η ανακοίνωση της αστυνομίας..

Ανακοινώνεται ότι, χθες (8-4-2013) και ώρα 22:00, στην Πάτρα, ομάδα είκοσι ατόμων περίπου, επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες σε θαμώνες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο βρίσκεται σε όμορο οικοδομικό τετράγωνο στη πλατεία Υψηλών Αλωνιών.

Η γενίκευση των επεισοδίων απετράπη με την άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες προέβησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών. Τα άτομα, ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε σταδιακά, ξεπερνώντας τα 300, περιορίστηκαν στην οδό Γούναρη, όπου και παρέμειναν βάζοντας φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Ενεργήθηκαν δεκαοχτώ προσαγωγές ατόμων και μια σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για διατάραξη της κοινής ειρήνης.

Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε πλήρως, περίπου στις 03:00 ώρα σήμερα (09-4-2013), ενώ στο χώρο παρέμειναν έως το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθούν νέα επεισόδια.

Από τα επεισόδια δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ατόμου, ενώ έως τώρα έχουν δηλωθεί μικρές υλικές ζημιές σε τρία οχήματα. Για όλες τις αστυνομικές ενέργειες και την εξέλιξη των περιστατικών ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Δείτε τα βίντεο από το the Best





http://www.eglimatikotita.gr/2013/04/30-18-bo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home