Blogger Widgets

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Χρήστος Παππάς για την τροπολογία της ντροπής: "Ο λαός θα σας ανταμείψει με αυτό που σας αξίζει... Κλωτσιές και μπάτσες!"~Η ντροπολογία για την ασυλία των τραπεζιτών από τα θαλασσοδάνεια φέρνει ονομαστική ψηφοφορία αύριο

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

http://www.youtube.com/watchfeature=player_embedded&v=yB8_xBJTRz0

Είναι κυριολεκτικά όλοι τους ακριβώς όπως λέει ο σοφός Λαός ''γιά κλωτσιές και μπάτσες''. Πολιτικά θα πάρουν το μάθημα που τους αρμόζει…

 

Τροπολογία της ντροπής - επιτύμβια πλάκα της Μεταπολίτευσης

Τροπολογία της ντροπής - επιτύμβια πλάκα της Μεταπολίτευσης

Η τελευταία τροπολογία που πέρασε χθες η κυβέρνηση δια τριών βουλευτών της ΝΔ (Χριστογιάννης, Τσουμάνης, Σταμενίτης) και τυπικά επικυρώνεται την Τρίτη, αποτελεί την επιτύμβια πλάκα του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης. Η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει πως τεχνηέντως οι κοινοβουλευτικοί της ΝΔ με μία τροπολογία της τελευταίας στιγμής και από το παράθυρο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου «Διαμόρφωση Φιλικού Αναπτυξιακού Περιβάλλοντος για Στρατηγικές και Ιδιωτικές Επενδύσεις και άλλες διατάξεις» προσφέρει ασυλία στα κόμματα που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από δάνεια στις τράπεζες, τράπεζες που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στο δημόσιο και έτσι κατ’ επέκτασιν προσφέρει ασυλία στους κλέφτες των χρημάτων του ελληνικού λαού.

Το αίσχος αυτό δεν καταγγέλθηκε ούτε από το γιαλαντζί αντιμνημονιακό  ΣΥΡΙΖΑ ούτε από το δήθεν αντισυστημικό ΚΚΕ.

Η κυβέρνηση Σαμαρά, μια κυβέρνηση ψεύδους που δεν τηρεί καμία από τις προεκλογικές της εξαγγελίες περί κάθαρσης, αντί να λάβει μέτρα για να ελαφρύνει από τα βάρη που φόρτωσε η πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τον ελληνικό λαό και να διασφαλίσει το μόχθο του, λαμβάνει μέτρα για τα ληξιπρόθεσμα χρέη των κομμάτων. Τα κόμματα του κατά Βενιζέλο «συνταγματικού τόξου» ξέρουν να αλληλοκουκουλώνουν τις ανομίες τους. Γι’ αυτό και επιτίθενται με τόση λύσσα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο Κοινοβούλιο έχει δηλώσει ότι δεν θα κάνει σπιθαμή πίσω από τις προεκλογικές της εξαγγελίες και το πρόγραμμά της. Έχουμε σκοπό με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού, με τη δύναμη της Ιδέας μας και τη Χάρη του Θεού να πραγματώσουμε τους πόθους του Λαού μας. Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της Μεταπολίτευσης, αυτό  που δημιούργησε την κρίση που βιώνει η Ελλάδα,  καταρρέει υπό το βάρος των ανομιών του. Η Χρυσή Αυγή με τις παρεμβάσεις της εντός του Κοινοβουλίου κατήγγειλε το γεγονός της παράνομης χρηματοδότησης των κομμάτων και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Ο λαός ξυπνάει και η Χρυσή Αυγή στέκεται στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα για ελευθερία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη.

Ας γνωρίζουν οι πράκτορες του συστήματος πως ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει αμείλικτος και πως οι ένοχοι θα πληρώσουν. Δεν θα τους σώσει καμία τροπολογία, καμία ασυλία. Θα ξεβρωμίσει ο τόπος. Οι μελλοντικές εξεταστικές επιτροπές θα είναι επιτροπές ουσίας που θα καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου, την κόπρο της Μεταπολίτευσης. Οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι για τη Χρυσή Αυγή  και να ξέρουν ότι δεν θα τους προδώσουμε αλλά θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις μαζί με το λαό, για τα δίκαια της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Η τροπολογία της ντροπής, όπως κατατέθηκε "από το παράθυρο" την τελευταία στιγμή.

http://xristospappas.blogspot.gr

Η ντροπολογία για την ασυλία των τραπεζιτών από τα θαλλασοδάνεια φέρνει ονομαστική ψηφοφορία αύριο

Μετά τον πανικό που προκλήθηκε στη βουλή με την σκανδαλώδη (ν)τροπολογία που βρίσκεται μέσα στον αναπτυξιακό νόμο και δίνει ασυλία στους τραπεζίτες που έδωσαν θαλασσοδάνεια σε νομικά πρόσωπα (κόμματα κτλ) στο παρά πέντε αποφασίστηκε να γίνει αύριο ονομαστική ψηφοφορία.


« Η τροπολογία λέει περίπου το αυτονόητο. Ότι αν τηρήθηκε η διαδικασία και οι ρυθμιστικές πράξεις της Τράπεζας της Ελλάδος δεν συντρέχει το αδίκημα της απιστίας. Αυτό είναι όλο και όλο» υποστήριξε από την πλευρά της ΝΔ ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Μ. Βορίδης.

«Ακόμη και οι υπουργοί απέφυγαν να υποστηρίξουν την τροπολογία», ισχυρίσθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος την χαρακτήρισε « σκανδαλώδη» και «ρουσφέτι».

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης υπενθύμισε την τροπολογία Πάχτα το 2004 και υποστήριξε ότι «η τροπολογία εισήχθη κατά παραβίαση Συντάγματος και Κανονισμού της Βουλής» επειδή δεν είχε κατατεθεί τρεις ημέρες πριν την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου, κάνοντας λόγο για «σοβαρότατο ολίσθημα». Ο ίδιος προειδοποίησε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο αν δεν αποσυρθεί.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς ζήτησε από τους βουλευτές της πλειοψηφίας «να καταψηφίσουν στο σύνολό του το νομοσχέδιο για να καταλάβει τώρα η κυβέρνηση ότι η Βουλή δεν μπορεί να γίνει εφαλτήριο ανόμων συμφερόντων».

«Με αυτή την ταφόπλακα της μεταπολίτευσης καλύπτετε όλα τα κόμματα», ανέφερε ξε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ενώ «σκανδαλώδη» χαρακτήρισε τη διάταξη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.


Το αίτημα υπέβαλε η αντιπολίτευση.

http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home