Blogger Widgets

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

«Δράκος» βιάζει ανυπεράσπιστες γυναίκες στην Κομοτηνή!

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στην  Κομοτηνή η δράση ενός άγνωστου  «δράκου» που έχει βιάσει ως τώρα τρεις γυναίκες, στήνοντας  ενέδρες σε σκοτεινά και απόμερα  σημεία της πόλης! Τελευταίο του θύμα ήταν μια 32χρονη Ρωσίδα που εργάζεται σε γνωστό μπαρ της πόλης, ενώ είχαν προηγηθεί άλλοι δυο βιασμοί με θύματα φοιτήτριες…

Η αλλοδαπή επέστρεφε από την εργασία της, όταν ο άγνωστος δράστης ηλικίας περίπου 40 χρόνων και ύψους 1,80 μ. της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της, την ακινητοποίησε με δύναμη χωρίς να τη χτυπήσει αλλά κλείνοντας το στόμα της και την βίασε πριν προλάβει να καλέσει βοήθεια. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε τρέχοντας στους σκοτεινούς δρόμους.

Η 32χρονη κατέφυγε στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε τον βιασμό της και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση. Όπως κατέθεσε, ο δράστης δεν έδειχνε αλλοδαπός και δεν τον είχε ξαναδεί στο μπαρ όπου εργάζεται. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του αδίστακτου βιαστή προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις και των τριών θυμάτων, για να εξακριβώσουν σε ποιες περιοχές είδε και στοχοποίησε τις άτυχες γυναίκες.

http://www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home