Blogger Widgets

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

"ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ"...."Να σταματήσει η ταινία "300" γιατί ανεβάζει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής" γράφει η Ελευθεροτυπία!!!!!!!!

Κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια της φαιδρότητας και της γελοιότητας

Η εφημερίδα των φωτομοντάζ, των παρακρατικών - τρομοκρατών και των υποθέσεων εργασίας ότι η "Χρυσή Αυγή προσηλυτίζει μουσουλμάνους και αλβανούς", προσέθεσε ακόμη ένα εμετικό - γραφικό άρθρο αριστερής γελοιότητας.Σε καλλιτεχνικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφορικά με τη συνέχεια της ταινίας "300", διακρίνεται έντονη η ανησυχία και ο φόβος της αρθρογράφου για την εξάπλωση του Εθνικισμού, καθώς τέτοιες ταινίες εξυψώνουν την εθνική υπερηφάνεια, κάτι που φέρνει πιο κοντά τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού…

(Είναι οι ίδιοι που φώναζαν υπέρ της παράστασης στο Γκάζι που παρουσίαζε τον Χριστό ως ομοφυλόφιλο)

Μέσα στην άγνοια και την ηλιθιότητά της η...... συγγραφέας του κατά άλλα ρυπαρού άρθρου, διαπιστώνει μια μεγάλη αλήθεια...

Η Χρυσή Αυγή είναι η ταύτιση του Έλληνα με όλα τα αρχέγονα ένστικτά του και τις Αξίες που πηγάζουν από τον μεγαλύτερο πολιτισμό που γέννησε ποτέ η ανθρωπότητα.

Αντιγράφουμε λοιπόν, προς τέρψιν και διασκέδαση σας, το επίμαχο ρεπορτάζ:

"«This is Sparta!». Οι «300» υπήρξαν φαινόμενο. Θα 'πρεπε από τότε να μας βάζει σε σκέψεις το πόσο η ταινία εκείνη τόνωσε το «εγώ» πλήθους συμπατριωτών μας. Διότι πέρα από το χαβαλέ του πράγματος («Hot Gates» κ.λπ.), έφερε στην επιφάνεια διάφορα εθνικιστικά και σεξιστικά (βλ. τον θηλυπρεπή Ξέρξη) απωθημένα. Και μάλιστα σε χρόνια πολύ λιγότερο ταπεινωτικά από τούτα εδώ που ζει σήμερα η Ελλάδα. Φαντάζεστε λοιπόν τι έχει να γίνει τον Αύγουστο (22/8) που θα βγει η -τρόπον τινά- «συνέχεια» των «300»! Πάρτι θα κάνει η Χ.Α!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home