Blogger Widgets

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

"ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ"!~ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Το σχέδιο πυρηνικού βομβαρδισμού των ΗΠΑ από την Β.Κορέα!

ισοπεδωσηΚλιμακώνει η Β Κορέα την ένταση με τις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή τη φορά με προπαγανδιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε και  απεικονίζει την προσβολή με πυρηνικά όπλα μεγαλουπόλεων στις ΗΠΑ μεταξύ των οποίων βρίσκεται η πρωτεύουσα στην Ουάσιγκτον, το Λος Άντζελες, το Κολοράντο Σπρίγκς, και η Χαβάη

Το βίντεο κυκλοφόρησε με αφορμή τα γενάθλια του ιδρυτή του βορειοκορεατικού καθεστώτος!Στο βίντεο οι περιοχές αυτές εξαφανίζονται μέσα σε πυρηνικές εκρήξεις ενώ απεικονίζονται και οι τροχιές των βαλλιστικών πυραύλων στο Βόρειο Ειρηνικό…

Η απεικόνιση του Κολοράντο Σπρίγκς στους υποψήφιους στόχους δεν θεωρείται καθόλου τυχαία καθώς εκεί βρίσκεται η έδρα της Διοίκησης Αεράμυνας Βορείου Αμερικής (North American Aerospace Defense Command – NORAD),

Επιπλέον απεικονίζονται εικόνες πολεμικών αεροσκαφών της Β. Κορέας, πολεμικά πλοία και αεροσκάφη καθώς επίσης και αμερικανικά βομβαρδιστικά B-52 αλλά και B-2 Stealth τα οποία έχουν εμπλακεί στην κορεατική κρίση με εικονικές προσβολές στόχων με συμβατικά και πυρηνικά όπλα υπογραμμίζοντας ότι ο πόλεμος θα είναι αναπόφευκτος αν η Πιονγιάνγκ δεχτεί επίθεση από τις ΗΠΑ ή άλλο σύμμαχο τους στην περιοχή.

Η απειλή αυτή προορίζεται για την Ιαπωνία η οποία βρίσκεται εντός της τροχιάς των πύραυλων της Β. Κορέας και η οποία έχει ανακοινώσει ότι θα τους καταρρίψει αν εισέλθουν στον εναέριο χώρο της.

Σημειώνεται ότι οι μονάδες Patriot στην Ιαπωνία βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα από χτες καθώς υπήρχαν υπόνοιες για ενδεχόμενη δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου από τη Β. Κορέα, ως επίδειξη δύναμης με αφορμή την εθνική επέτειο γέννησης του παππού του σημερινού ηγέτη της Β. Κορέας Κίμ Ιλ Σούνγκ.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων στο Πεντάγωνο οι προθέσεις για τη διεξαγωγή τέτοιων επιθέσεων χαρακτηρίζονται «προκλητικές» και παράλογες ενώ αμφισβητείται η ικανότητα των πυραύλων της Β. Κορέας να φτάσουν στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι όμως μια απειλή που λαμβάνεται ιδιαίτερα σοβαρά από την αμερικανική ηγεσία, καθώς ο κίνδυνος της πυρηνικής απειλής είναι υπαρκτός με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί σε ετοιμότητα μονάδες αντιβαλλιστικών συστημάτων σε ετοιμότητα σε Αλάσκα και Καλιφόρνια.

Παράλληλα αντιτορπιλικά AEGIS του αμερικανικού Ναυτικού με αντιβαλλιστικά βλήματα SM-3 βρίσκονται σε καίριες θέσεις στα ανοιχτά της Ν. Κορέας προκειμένου να αναχαιτίσουν τα βορειοκορεάτικα βλήματα σε περίπτωση που οι απειλές υλοποιηθούν.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home