Blogger Widgets

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Εικόνες ντροπής στο ΙΚΑ Καλλιθέα. Αίσχος και ντροπή στο ξεφτιλισμένο κράτος να κλαίνε συνάνθρωποι μας…αυτή είναι η “Δημοκρατία” σας ρε αληταράδες πολιτικοί;;;

Σήμερα στο ΙΚΑ 10/4/2013, άτομα με αναπηρία προσπαθούσαν να υποβάλουν τα χαρτιά τους ώστε να περάσουν απο ΚΕΠΑ! Μετά όμως από 6 μήνες εάν είναι τυχεροί!

του Κώστα Βουκελάτου

Ανάπηροι χωρίς πόδι, χωρίς χέρι, παραπληγικοί και άτομα με διαβήτη τύπου Ι που δεν πρόκειται ποτέ να θεραπευθούν, ούτε να φυτρώσουν πόδια, ούτε να φυτρώσει νέο πάγκρεας!Παρόλα αυτά το άθλιο κράτος τους ταλαιπωρεί κάθε 5 χρόνια να περνούν απο επιτροπές για να πιστοποιήσουν τι;Εάν έγιναν καλά;Ποιοι;…

Οι παραπληγικοί, οι ακρωτηριασμένοι, οι διαβητικοί τύπου Ι;

Ποιες άθλιες επιτροπές υποβάλουν σε τέτοια μαρτυρία τους είδη ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας; Γιατί όσο διάστημα φυσικά θα περιμένουν να συσταθεί επιτροπή για να διαπιστώσουν το πασιφανές, δε θα λαμβάνουν επίδομα και δε θα έχουν ούτε περίθαλψη ούτε φάρμακα!

Ένας λοιπόν συνάνθρωπός μας με ειδικές ανάγκες φώναζε σήμερα οτι είναι 7 μήνες χωρίς επίδομα και φάρμακα γιατί η επιτροπή στο ΙΚΑ Καλλιθέας δεν έχει συσταθεί ακόμη! Και επιπλέον χρωστά για μια γκαρσονιέρα που διαμένει το χαράτσι στην εφορία και δεν έχει λεφτά να το πληρώσει αφού το κράτος του εχει κόψει το επίδομα μέχρι να πιστοποιήσει η επιτροπή οτι είναι παραπληγικός όπως κάνει κάθε πενταετία εδώ και 20 χρόνια!

Αίσχος και ντροπή στο ξεφτιλισμένο κράτος να κλαίνε συνάνθρωποι μας με ειδικές ανάγκες γιατί δεν μπορούν να επιβιώσουν ειδικά όταν από χθες όλα τα κόμματα και οι 300 εξευτελισμένοι με πρώτο τον πρωθυπουργό κοιτούν πως θα σβήσουν τα δάνεια τους ύψους 250εκατ. € από τις τράπεζες και μάλιστα να περάσουν νόμο που θα προστατεύει αυτούς που τους τα έδωσαν!

Δεν υπάρχει φιλότιμο και ντροπή για κανένα τους; Δεν υπάρχει αίσθημα ευθύνης;

Χωρίς λεφτά και επίδομα παιδάκια με ειδικές ανάγκες και ενήλικες άνεργοι και εκτός της αγωνίας για επιβίωση να έχουν και να καλύψουν τις οφειλές στην εφορία οταν τα κόμματα χρωστούν δάνεια σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία πολλών εκατομμυρίων ευρώ!

Και το χειρότερο; Προσπαθούν να τα εξαφανίσουν την ώρα που απειλούν τους πολίτες με κατασχέσεις και φυλακή και χωρίς να έχουν φροντίσει να μη στερούνται το επίδομά τους και τα φάρμακα τους τα άτομα με ειδικές ανάγκες!

Πρέπει να παραδοθούν όλοι στον χλευασμό και τη διαπόμπευση το ελληνικού λαού γιατι αυτό τους αξίζει!

http://freepen.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home