Blogger Widgets

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κόμμα Στρατιωτικών στο προσκήνιο;

Διαρροές  ψάχνουν  και τα τηλεφωνήματα έπεσαν βροχή.Μετά την αποκάλυψη,κάποιοι ήξεραν ,κάποιοι το συζητούσαν, κάποιοι είχαν ακόμη και δημοσκοπήσεις στα χέρια τους!

Η Αλήθεια είναι οτι κάτι το μεγάλο ετοιμάζεται ,κάτι που χτύπησε κατακέφαλα τους πρώιμους συνδικαλιστές τους Στρατού αλλά και τους εν δυνάμει νέους βουλευτές -Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ!Το νέο έπεσε στα δημοσιογραφικά στέκια σαν κεραυνός και άρχισαν τις αναλύσεις.Το σίγουρο είναι ότι την Τρίτη στα Χανιά στη συνέντευξη των τριών Αρχηγών του συντονιστικού  των Αποστράτων  θα γίνει ΧΑΜΟΣ…

Η διαρροή και ειναι πολλή σοβαρή θα είναι οτι θα εννοηθεί η ίδρυση πολιτικού φορέα με κόμμα Στρατιωτικών με Πατριωτικά χαρακτηριστικά !

Το νέο έφτασε στο Σύριζα και κάποιοι ορκίστηκαν ,κάποιοι όμως ανησύχησαν ...Ενώ κάποιοι είχαν διαβεβαιώσεις ότι οι νέοι χαμηλόβαθμοι στρατιωτικοί θα ψήφιζαν μαζικά Σύριζα από πού άραγε;

Καθόλου τυχαίο οι ξαφνικές αγάπες και οι επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα σε Στρατόπεδα και μονάδες της Αεροπορίας που είναι ποιο ''Δημοκρατική'' από το Στρατό Ξηράς !

Τρόμος όμως έπεσε στη Ν.Δ αφού πάνω από τα δύο τρίτα ψηφίζουν παραδοσιακά δεξιά ενώ μετά τις τελευταίες τούμπες για το Γένος και την Ιθαγένεια οι Απόστρατοι έφευγαν με χίλια ενώ στη Νέα Δημοκρατία υπολόγιζαν ότι είχαν χρόνο να ανατρέψουν την διαφορά !

Στην ΕΛ.ΑΣ τα πράγματα είναι ακόμη ποιο απλά αφού εξέλεξαν τρία από δυνατά στελέχη τους στη Βουλή κατάλαβαν ότι οι ΄΄συνάδελφοι΄΄ είναι πρώτα από όλα κομματικοί και μετά συνάδελφοι ,αποτέλεσμα θα πάει το μαύρο σύννεφο !

Τελευταία είδαμε μια κινητοποίηση του Συνδέσμου του κόμματος των Αποστράτων ...Να θυμίσουμε εδώ την άριστη οργάνωση που είχαν αλλά η έλλειψη Ηγέτη και σοβαρής ομάδος υποψηφίων βουλευτών που δεν μπορούσαν να παράξουν πολιτική έφεραν το αποτέλεσμα που όλοι γνωρίζουμε !

Όμως τώρα τα πράγματα ει ναι διαφορετικα΄η κρίση αλλά και η απαξίωση των Αξιωματικών εν ενεργεία αλλά και εν Αποστρατεία έβγαλαν στην επιφάνεια Ηγέτες των Αξιωματικών που γράφουν καλά ,τα λένε καλά και στέκονται άριστα παντού !

Το θέμα είναι ο Ηγέτης ,δεν γνωρίζω αν υπάρχει ή αν υπάρχουν επαφές αλλά ένα Πατριωτικό ΄΄κίνημα ΄΄  αυτή την χρονικά στιγμή έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας !!!

Αν συνοδευτεί και από προσωπικότητες με γνώση  των Εθνικών Θεμάτων θα έχουμε σίγουρα ανατροπή του πολιτικού σκηνικού !

Σίγουρα οι νύχτες είναι μακριές και  δύσκολες

Σίγουρα οι Στρατιωτικοί  και από οργάνωση και από διοίκηση ξέρουν αποτελούν αυτή τη στιγμή με τους Δικαστές  τη μόνη δύναμη που εμπιστεύεται ο Ελληνικός Λαός αηδιασμένος από τους Πολιτικούς !

 

Από πληροφορίες ...

Επαφές και με τον Στρατηγό Φράγκο

Ενώ οι στρατηγοί σχεδιάζουν το νέο εγχείρημα, οι ενώσεις βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον πρώην υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Άμυνας και Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ, στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο. Πριν από 10 ημέρες, στην παραδοσιακή περιοχή των Στρατηγών, στου Παπάγου υπήρξε συνάντηση στελεχών των ενώσεων αποστράτων, του κυρίου Φράγκου και των παραγόντων του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, όπου έγινε μια μακρά συζήτηση, η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς όμως να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Προτάθηκε μάλιστα, στον κ. Φράγκο να ηγηθεί της κίνησης. Εκείνος δεν ήταν αρνητικός και επιφυλάχθηκε να απαντήσει, ζητώντας πίστωση χρόνου.

Κάλεσμα για τη συγκέντρωση των αποστράτων στα Χανιά

Σε σχετική ανακοίνωση του Συντονιστικού Οργάνου Δράσεων, το οποίο έχουν συστήσει 43 ενώσεις αποστράτων, γίνεται κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση στα Χανιά.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται:

ΚΑΛΟΥΜΕ

όλους τους ε.ε. και ε.α. συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια μας, με την συμμετοχή τους, όπου και όταν χρειάζεται. Τυχόν αποσπασματικές ενέργειες, προσωπικές διενέξεις ή επιδιώξεις, διχαστικά διλήμματα και διασπαστικές ανακοινώσεις, είναι ανεπίτρεπτα σε ένα ομοιογενές σύνολο που έχει τη λογική να εκτιμά και να χειρίζεται τις καταστάσεις και να επιτυγχάνει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Όποιος τορπιλίζει την κοινή προσπάθεια τορπιλίζει και την επίτευξη των στόχων και θα είναι υπόλογος στους εε και εα Συναδέλφους που προσδοκούν ένα καλύτερο αύριο.

Η συνέχεια του αγώνα μας μεταφέρεται στην Κρήτη, όπου καλούνται να συμμετέχουν όλα τα ε.ε. και ε.α. στελέχη των ΕΔ και ΣΑ, στην προγραμματισθείσα και συμφωνηθείσα συγκέντρωση, στα ΧΑΝΙΑ, την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 16.00. Η Κρήτη θα στείλει το δικό της μήνυμα. Ένα μήνυμα ομοψυχίας, αποφασιστικότητας και ελπίδας.

http://www.veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home