Blogger Widgets

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Τα αδέλφια Tsarnaev ήταν διπλοί πράκτορες των ΗΠΑ που θα διείσδυαν στα δίκτυα των τζιχαντιστών … όμως πρόδωσαν την αποστολή τους.

From HEIL GAP (or mind the GAP)

Το συμπέρασμα από την αντιτρομοκρατική DEBKAfile ( εδώ πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η σελίδα DEBKAfile μπορεί να έχει κάθε συμφέρον να ενστερνιστούμε την άποψη της δεν το κρύβει άλλωστε ότι είναι τμήμα των μυστικών  υπηρεσιών ) και τις πηγέςπληροφοριών του Ισραήλ είναι ότι οι αδελφοί ήταν διπλοί πράκτορες, που προσελήφθησαν  από τις ΗΠΑ και τη Σαουδική ευφυΐα ώστε να διεισδύσουν στα δίκτυα τζιχαντιστών γουαχάμπι (Ουαχαμπιστών) (wahhabi)http://en.wikipedia.org/wiki/Wahhabi_movement ,οι οποίοι με τη βοήθεια των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της Σαουδικής,έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον ρωσικό  Καύκασο…

Αντ ‘αυτού …. οι δύο πρώην Τσετσένοι πρόδωσαν την αποστολή τουςκαι εντάχτηκαν κρυφά στα ριζοσπαστικά ισλαμικά δίκτυα ……

Με αυτή την παραπειστική πορεία, οι αδελφοί κέρδισαν την αμφίβολη διάκριση να είναι αυτοί οι πρώτοι που θα εισάγουν στις Ηνωμένες την τρομοκρατία της Αλ Κάιντα από μια διαδρομή έκτος της Μέσης  Ανατολής – δηλαδή από τον Καύκασο.

Η ευρεία αυτή περιοχή περιλαμβάνει τις αυτόνομες ή ημιαυτόνομες μουσουλμανικές δημοκρατίες του Νταγκεστάν, στην Ινγκουσετία, Καμπαρντίνο-Μπαλκαρία, την Τσετσενία, τη Βόρεια Οσετία και Karachyevo-Cherkesiya, τις περισσότερες από τις οποίες δεν έχει ποτέ ακούσει η Δύση .

Οι Σαουδάραβες φοβηθήκαν ότι η μπερδεμένη συμμετοχή τους στον Καύκασο θα έρθει στο φως όταν ένας Σαουδαράβας σπουσαστής είχε ανακριθεί σχετικά με τη συμμετοχή του στις βομβιστικές επιθέσεις, ενώ νοσηλευόταν σε ένα νοσοκομείο της Βοστώνης με σοβαρά εγκαύματα στα χέρια.

Για αυτό και έστειλαν το Σαουδάραβα υπουργό Εξωτερικών πρίγκιπα al-Faisal στην Ουάσιγκτον την Τετάρτη 17 του Απρίλη, στη μέση της κρίσης της βομβιστικής επίθεσης του Μαραθώνιου της Βοστώνης, για μια ιδιωτική συνομιλία με τον Πρόεδρο Barack Obama και τον σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Τομ Ντόνιλον για το πώς να χειριστεί την βομβιστική επίθεση από την Σαουδαραβική πλευρά .

Οι Προσλήψεις των αδελφών Tsarnaevs  ως παράγοντες διείσδυσης κατά των τρομοκρατικών δικτύων στη νότια Ρωσία από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ … εξηγούν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά της υπόθεσης :

1. Κορυφαίος παράγων στο Αμερικανικό Κολέγιο στο Cambridge παραδέχθηκε ότι χορήγησε 2.500 δολάρια υποτροφία στο νεότερο αδελφό Dzhokhar, χωρίς να τηρηθούν οι εξαιρετικά άκαμπτες προϋποθέσεις που απαιτούνταν .

2. Όταν το 2011, μια «ξένη κυβέρνηση» (οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες) ζήτησαν από το FBI πληροφορίες για πιθανούς δεσμούς τον Tamerlan με τους Καυκάσιους Wahhabist, το FBI  δήλωσε επίσημα ότι δεν βρήκε  ενοχοποιητικά εναντίον του και ότι τον άφησαν να φύγει μετά από μια σύντομη συνέντευξη.

Δεν τέθηκε υπό παρακολούθηση. Ούτε υπήρξε οποιαδήποτε προσπάθεια να κρύψει το γεγονός ότι έκανε μια μακρά επίσκεψη στη Ρωσία πέρυσι και μετά την επιστροφή του άρχισαν να προωθεί το ριζοσπαστικό Ισλάμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ακόμη και μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο μαραθώνιο της Βοστώνης, όταν οι διωκτικές αρχές, ενισχύθηκαν ιδιαίτερα από το  ομοσπονδιακές και κρατικό προσωπικό του FBI,  ο Tamerlan Tsarnaev δεν αναφέρθηκε ποτέ ως πιθανός ύποπτος

3. Την Παρασκευή, τέσσερις ημέρες μετά τις δίδυμες εκρήξεις στη γραμμή τερματισμού του μαραθώνιου, το FBI κυκλοφόρησε πλάνα με τον Ύποπτο Νο 1 με ένα μαύρο καπέλο και τον Νο 2 ύποπτο με ένα λευκό καπέλο (να απομακρύνπνται με ζωηρό βάδισμα από τη σκηνή του εγκλήματος), και απηύθυνε έκκληση στο κοινό για να βοηθήσει τις αρχές να προσδιορίζουν αυτά τα δυο άτομα.

Γνωρίζουμε τώρα οτι αυτό ήταν μια παρωδία.

Οι αρχές γνώριζαν ποιοι ακριβώς ήταν.

Ώσπου …. «Ξαφνικά» ….  την Παρασκευή κατά την καταδίωξη του αυτοκινήτου τους από την αστυνομία  στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ …. « είχαν προσδιοριστεί πλήρως ».

Ο αδελφός του ο οποίος σκοτώθηκε στο κυνήγι ονομάζεται Tamerlan, ηλικίας 26 ετών, και ο δεύτερος που δραπέτευσε, για να κυνηγηθεί και να συλληφθεί το Σάββατο το βράδυ σε μια βάρκα όπου κρυβόταν είναι 19 ετών ο Dzhokhar.

Μπορεί να μην έχουμε την πλήρη ιστορία για το πότε και το πώς οι δυο αδελφοί από την Τσετσενία είχαν προσληφθεί από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ως πράκτορες διείσδυσης – αλλά στο κάτω μέρος της γραφής …. δεν έχουμε και τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από ό, τι έχουμε και για τις ιστορίες των άλλων αμερικανικών διπλών πρακτόρων που πρόδωσαν την αποστολή τους λίγο μετά τις προσλήψεις τους.

HEIL GAP (or mind the GAP)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home