Blogger Widgets

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πλατεία Τράιμπερ - Δήμος Αθηναίων. Τους έχουν στην υποβάθμιση και τώρα τους έκλεισαν και τα φώτα!

Εδώ και αρκετό καιρό οι κάτοικοι τριγύρω από την πλατεία Τράιμπερ έχουν πάει σε όλους τους υπευθύνους για να ζητήσουν βοήθεια για την υποβάθμιση της περιοχής τους. Μιας και η εγκληματικότητα και η γκετοποίηση έχουν χτυπήσει κόκκινο…

Και να σκεφτεί κανείς πως η πλατεία είναι 40 μέτρα (1 οικοδομικό τετράγωνο) από το δημαρχείο Αθηναίων της Λιοσσίων και επιπλέον στο κτίριο που βρίσκεται απέναντι από την Πλατεία (Κων Παλαιολόγου) στεγάζονται οι αριστερές δημοτικές παρατάξεις του δήμου της Αθήνας.

Παρά τις συνεχόμενες καταγγελίες των κατοίκων στην πλατεία δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Από νωρίς το απόγευμα κατακλύζεται από εκατοντάδες λαθρομετανάστες κάνοντας την απλησίαστη και επικίνδυνη για όλους τους υπολοίπους. Φυσικά σχέδιο "Ξένιος Ζευς" για την συγκεκριμένη πλατεία μέχρι τώρα δεν υφίσταται και σύμφωνα με τους κατοίκους ούτε και θα γίνει κάτι ...μην ενοχληθούν οι αριστερές παρατάξεις που έχουν απέναντι τα γραφεία τους.

Τελευταίο συμβάν είναι πως παρότι και πρόσφατα ομάδα κατοίκων πήγε στο τμήμα για να καταγγείλει την κατάσταση, όχι μόνο δεν έγινε τίποτα...αλλά εμμέσως τιμωρηθήκανε μιας και εδώ και 2 εβδομάδες έκλεισε και ο δημοτικός φωτισμός!!!

Αυτό το τελευταίο μάλλον ανήκει στις εξαγγελίες Καμίνη περί φωτισμού όλων των γειτονιών...βέβαια ο δήμαρχος δεν διευκρίνησε τι εννοεί φωτισμός...γιατί υπάρχει ο δημοτικός φωτισμός αλλά υπάρχει και ο φωτισμός της βλακείας και της ασυνειδησίας κάποιων...αν εννοεί το δεύτερο τότε η περιοχή αλλά και όλη η Αθήνα είναι πλήρως καλυμένη μόνο και μόνο από την παράταξη του...

Περιμένουμε να δούμε αν θα ιδρώσει κανενός το αυτί...και θα επανέλθουμε...


greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home