Blogger Widgets

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 40% πάνω η Χρυσή Αυγή από το ΠΑΣΟΚ

Μια νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία δίνει οριακό προβάδισμα 0,9% στον  ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου.

Έτσι λοιπόν προκύπτει ότι.... ο  ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 20,4%,  η ΝΔ συγκεντρώνει 19,5%, το ΠΑΣΟΚ 5,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%, η Χρυσή Αυγή 8,5%, η ΔΗΜΑΡ 4,1%, το ΚΚΕ 4,8%, η Δράση 1,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,2% και άλλο κόμμα δηλώνει ότι ψηφίζει το 4,2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος προσεγγίζει το 36,1%…

Σημειώνεται ότι βάση εκτιμήσεων,  οι ψηφοφόροι που δεναπαντούν στη δημοσκόπηση, (4 στους 10) τείνουν σε ένα μεγάλο ποσοστό, με τα σημερινά δεδομένα, να υποστηρίζουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Δια της αναγωγής προκύπτει ότι τα πραγματικά ποσοστά που προσεγγίζει η Χρυσή Αυγή σε πρόθεση ψήφου, ενδέχεται να ξεπερνάνε το 13%  σε σχέση με το 8,5% που εμφανίζεται στη δημοσκόπηση.

Επίσης το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα, με οκτώ στους δέκα να θέλουν να καταργηθεί η αρμοδιότητα της Βουλής να αποφασίζει εάν θα δικάζονται οι πολιτικοί ή όχι.

Στην ίδια δημοσκόπηση το 78% θέλει συνταγματική κατοχύρωση για 15ετές σταθερό φορολογικό σύστημα.

Τέλος το 62% δηλώνει θετικό στην κατάργηση της παραγραφής της ποινικής ευθύνης μελών της κυβέρνησης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home