Blogger Widgets

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Άθλος Αβραμό και Τσιάρα: Διόρισαν κομμωτή ως διοικητή νοσοκομείου!

Το φάκελο με τους περίεργους διορισμούς ανοίγει σήμερα το leaks.gr. Η πρώτη υπόθεση αφορά διορισμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2008.Εκείνη την περίοδο γνωστός κομμωτής της Καρδίτσας μετατράπηκε σε διοικητή Νοσοκομείου!

Υπουργός Υγείας ήταν ο κ. Αβραμόπουλος. Τομεάρχης Υγείας ήταν ο κ. Τσιάρας. Σήμερα ο κ. Αβραμόπουλος είναι υπουργός Εξωτερικών. Υφυπουργός Εξωτερικών είναι ο κ. Τσιάρας.Ο κ. Τσιάρας εκλέγεται στην Καρδίτσα όπου διατηρεί το κομμωτήριό του ο «διοικητής»…

Πρόκειται για τον κ. Μάριο Μαρσινόπουλο ο οποίος χρησιμοποιώντας πλαστό πτυχίο Νοσηλευτικής κατόρθωσε να παραμείνει μέχρι το 2010 ως επικεφαλής του Νοσοκομείου Μολάων και στη συνέχεια να προσληφθεί ως ειδικός σύμβουλος στο Δήμο Καρδίτσας.

Εκεί, βέβαια, τον κατάλαβαν. Παραμένει άγνωστο εάν οι κ.κ. Αβραμόπουλος και Τσιάρας γνώριζαν για την "πλαστότητα" του πτυχίου. Είναι όμως σίγουρο ότι εάν επιθυμούσαν θα μπορούσαν να είχαν διορίσει καποιον πραγματικό επιστήμονα ως διοικητή του Νοσοκομείο. Ίσως κάποιον γιατρό, όπως συνηθίζεται...

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Ο Βασίλης Γκοτσόπουλος ήταν διοικητής του Νοσοκομείου των Μολάων μέχρι το 2008 όταν και έληξε η σύμβαση του. Τότε διορίστηκε Διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Την κενή θέση πήρε ο κομμωτής, κ. Μαρσινόπουλος.

Από μια απλή έρευνα στο επιμελητήριο της Καρδίτσας είναι ιδιοκτήτης κομμωτηρίου και δηλώνει πτυχιούχος ΤΕΙ Νοσηλευτικής.

Ο διάδοχος του στη θέση του διευθυντή του Νοσοκομείου, κ. Χαράλαμπος Αποστολάκος δήλωσε στο leaks.gr ότι όταν ανέλαβε την διοίκηση του Νοσοκομείου, άγνωστοι καλούσαν για να καταγγείλουν τον πρώην διοικητή. «Οι καταγγελίες ήταν πολλές και διαφορετικές. Οι περισσότερες είχαν να κάνουν με τα πτυχία του κ. Μαρσινόπουλου. Ανέφεραν ότι ήταν πλαστά. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και ανέλαβαν οι Εισαγγελικές αρχές. Όσο ήμουν εγώ διοικητής δεν έμαθα κάποιο νεότερο για την υπόθεση», είπε.

Ο διορισμός

Πώς όμως άδειασε η θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο των Μολάων; Το 2008 ο Βασίλης Γκοτσόπουλος έφυγε από το Νοσοκομείο των Μολάων και διορίστηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, και πάλι στη θέση του Διοικητή. Τη θέση αυτή διατήρησε μέχρι το 2010. Όσο δηλαδή διατήρησε τη θέση του στο Νοσοκομείο Μολάων και ο αντικαταστάτης του κ. Μαρσινόπουλος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γκοτσόπουλος ήταν υποψήφιο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον Ιούνιο του 2010, ωστόσο δεν εκλέχθηκε.

Από την έρευνα στο διαδίκτυο προέκυψε ότι ο κ. Γκοτσόπουλος την ημέρα που αποχωρούσε από το Νοσοκομείο των Μολάων, στις 23 Απριλίου 2010, ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Τσιάρα. Και τον κ. Αβραμόπουλο.

Είπε: «Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Βουλευτή του Νομού μας κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου προτείνοντας με για την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου μας αλλά και του Νοσοκομείου Μολάων. Η επιλογή και η εμπιστοσύνη του αποτέλεσε για μένα ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση αλλά ταυτόχρονα και βαριά ευθύνη για την επιτυχή και αποτελεσματική εκπλήρωση της αποστολής που ανέλαβα με τους ρόλους αυτούς. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο για την απόφαση του να μου αναθέσει τα καθήκοντα του Διοικητή αλλά και για την στήριξη που παρείχε στο έργο μου με τις αποφάσεις και τις δράσεις του».

Την ομιλία του διαδόχου του διοικητή-κομμώτή δεν μπορέσαμε να τη βρούμε.

Ο Μάριος Μαρσινόπουλος

Ποιος ξεσκέπασε το διορισμό-σκάνδαλο

Το leaks.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνο Πάπαλο ο οποίος ήταν αυτός που «ξεσκέπασε» το σκάνδαλο του δεύτερου διορισμού του κ. Μαρσινόπουλου. Εκείνου στο Δήμο Καρδίτσας ως ειδικού συμβούλου στη Διοίκηση Οργανισμών και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Προγράμματα Υγείας - Υγιεινής και Κοινωνικής Πολιτικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Πάπαλος μας ανέφερε ότι «δεν περίμενε ότι το θράσος ενός ανθρώπου μπορεί να είναι τόσο μεγάλο. Κάποια στιγμή είχε γίνει μια ανώνυμη καταγγελία. Ο άγνωστος μου είχε πει ότι ο κ. Μαρσινόπουλος δεν έχει πτυχίο και ότι αυτό που είχε χρησιμοποιήσει ήταν πλαστό. Δεν έδωσα σημασία αρχικά. Η υπόθεση όμως είχε φτάσει και στα χέρια ανακριτή ο οποίος μου ζήτησε το φάκελο του κ. Μαρσινόπουλου. Τότε άρχισα και εγώ να το ψάχνω. Απευθύνθηκα στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για να μάθω αν πράγματι είναι απόφοιτος της Σχολής. Αρχικά δεν μου έλεγαν επικαλούμενοι προσωπικά δεδομένα. Μετά από πολλές πιέσεις μου εξήγησαν ότι απόφοιτος με το όνομα Μαρσινόπουλος Μάριος δεν υπάρχει και ότι ο αριθμός του πτυχίου ανήκει σε μία κοπέλα που δεν εμφανίστηκε ποτέ για να το πάρει. Μάλιστα τους το ζήτησα εγγράφως. Αμέσως έστειλα τα νέα στοιχεία στον ανακριτή και κατήγγειλα την σύμβαση εργασίας που είχε ο κ. Μαρσινόπουλος με τον Δήμο μας. Τα δεδουλευμένα για το διάστημα που εργάστηκε ανέρχονται στις 11.000 ευρώ και θα κληθεί να τα επιστρέψει. Ήταν τυχερός γιατί αν το ποσό ήταν μεγαλύτερο των 15.000 ευρώ θα διωκόταν για κακούργημα».

Επαίρεται στο facebook

Ψάξαμε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον κ. Μαρσινόπουλο. Είναι άξιο θαυμασμού το γεγονός ότι στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο κ. Mαρσινόπουλος αναφέρει ότι εργάστηκε από το 2008 έως το 2010 στο Νοσοκομείο Μολάων ως Διοικητής ενώ δεν κρύβεi και την πολιτική του προτίμηση.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ρεπορτάζ : Π. Δ.  http://leaks.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1198:2013-02-15-15-22-45&catid=2:uncategorised&Itemid=225

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home