Blogger Widgets

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μπλακάουτ στα Τίρανα από μια γάτα κι έναν ποντικό!

Τύφλα να ‘χαν ο Τομ και ο Τζέρι. Ενας ποντικός και μία γάτα αναστάτωσαν για τα καλά την πόλη των Τιράνων φτάνοντας να προκαλέσουν με το κυνηγητό τους... ενεργειακό μπλακάουτ.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο ποντικός στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον Νο 1 εχθρό του αναζήτησε καταφύγιο μέσα στο βασικό κέντρο ηλεκτροδότησης της αλβανικής πρωτεύουσας…

Η γάτα τον ακολούθησε χωρίς δεύτερη σκέψη, όμως κατά τη διάρκεια του ανελέητου κυνηγητού τα δύο ζώα πήραν στα πόδια τους ένα σωρό καλώδια, με αποτέλεσμα να βυθίσουν αρκετές περιοχές της πόλης στο σκοτάδι για 72 ώρες αναφέρει το espressonews.gr.

Η ανησυχία βέβαια κατέλαβε αμέσως τους κατοίκους των Τιράνων, που σκέφτηκαν ότι η δημόσια υπηρεσία ηλεκτρισμού άρχισε από νωρίς τις διακοπές ρεύματος εν όψει καλοκαιριού λόγω έλλειψης αποθεμάτων ενέργειας.

Οπως εξήγησε αργότερα στα μέσα ενημέρωσης ο υπεύθυνος του δικτύου ηλεκτροδότησης, η γάτα και το ποντίκι μπήκαν στο χώρο όπου υπήρχαν καλώδια υψηλής έντασης. Το αποτέλεσμα ήταν βέβαια να πεθάνουν γρήγορα και τα δύο ζώα από ηλεκτροπληξία. Οι αρχές τα φωτογράφισαν και τα έδειξαν στις τηλεοπτικές κάμερες, αφού δεν τους είχε τύχει ξανά κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

(aftonomi)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home