Blogger Widgets

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Σοκαριστικό βίντεο από κακοποίηση σκύλου από «άντρες» του πολεμικού ναυτικού…τα παιδία (το) παίζει

Αναγνώστης του adespoto.gr επικοινώνησε μαζί τους για να καταγγείλει μία απάνθρωπη μεταχείριση σκύλου από ναύτη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Σε προφίλ στο facebook με το όνομα Μάνος Ξ. εντοπίσαν λοιπόν τα 3 βίντεο, που προκάλεσαν δικαίως την οργή του αναγνώστη.Με το ίδιο σκυλί,το ίδιο άτομο και το ίδιο θλιβερό περιεχόμενο τα 3 βίντεο με ημερομηνίες 6/9/09, 7/9/09 και 8/9/09 (καθημερινό το βασανιστήριο του άτυχου ζώου)…

Ο δράστης της κακοποίησης πιάνει το ανυπεράσπιστο ζώο από το σβέρκο και το δέρμα της πλάτης και το πετά από το πλοίο στη θάλασσα.

Στο δεύτερο βίντεο μάλιστα φανερά χαμογελά στην κάμερα για την ''πλακίτσα'' που κάνει ενώ όπως φαίνεται το πλοίο ανήκει στο ελληνικό Ναυτικό και έχει αριθμό Α 425.

Στο τρίτο βίντεο που ρίχνει το ζώο και πάλι στο νερό η περιγραφή είναι ''Θητεία στο Π.Ν. (Πολεμικό Ναυτικό)''.

Έτσι περνάνε την ώρα τους κάποιοι ανεγκέφαλοι και ντροπιάζουν ολόκληρο το σώμα.

Αν και τα βίντεο τραβήχτηκαν το 2009, ενημερώσαν ήδη το Ναυτικό και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Λίγο καιρό πριν σάλο είχε προκαλέσει άλλο ένα βίντεο που ανέβασαν κάποιοι ένστολοι ''άντρες'' στο you tube και πυροβολούσαν κατσίκια, με όπλα από πλοίο του Π.Ν.! Οι ''πλάκες'' αυτές από ''άντρες'' πρέπει να σταματήσουν και να τιμωρούνται αυστηρά και όχι να έχουν το θράσος να ανεβάζουν δημόσια τα βίντεο.

Μάλιστα το σκυλάκι πρέπει να είναι κάποιο ζώο που συχνάζει εκεί αφού το αποκαλούν ''Διομήδη''.

Και τα 3 video έχουν αποθηκευθεί από την ομάδα του adespoto.gr και στάλθηκαν στις αρμόδιες αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home