Blogger Widgets

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Συνέλαβαν & ΕΞΟΡΙΣΑΝ στα Μέγαρα ένα από τα τρία σκυλιά που γάβγισαν την τρόικα. Τι καταγγέλλουν περίοικοι της πλατείας Συντάγματος - Τι απαντά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

Στις 3 Μαρτίου, όταν οι εκπρόσωποι της τρόϊκα έφταναν στο υπουργείο Οικονομικών, τους «υποδέχτηκαν» ο Ρούμπι, ο Σάκης και ο Στράτος και τότε οι φωτογραφίες είχαν κάνει το γύρο του κόσμου. Πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, όπως αναφέρουν οι καταγγελίες που έγιναν ενα εκ των σκυλιών και συγκεκριμένα ο Ρούμπι,εντοπίστηκε ύστερα απο έρευνα από το προσωπικό του δήμου Αθηναίων, "συνελήφθη" και εξορίστηκε στον καταυλισμό του δήμου στα Μέγαρα...

Ο άτακτος σκύλος εντοπίστηκε και περισυνελέγη από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αθηναίων, της οποίας προΐσταται ο αντιδήμαρχος για θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Άγγελος Αντωνόπουλος, μετά από καταγγελία πολίτη ότι ο Ρούμπι τον δάγκωσε. Κάτι που ουδέποτε συνέβη γιατί είναι ζωάκι που το συντηρούν οι περίοικοι και αγαπιούνται αλλήλως. Συγκεκριμένα, στην καταγγελία αναφερόταν ότι ο σκύλος του επιτέθηκε όταν εκείνος καθόταν σε καφετέρια της πλατείας Συντάγματος και έτσι οι υπάλληλοι του δήμου άρχισαν να ψάχνουν τον εν λόγω σκύλο.

Οι περίοικοι της πλατείας Συντάγματος που φροντίζουν τα σκυλιά της περιοχής υποστηρίζουν πάντως ότι ο Ρούμπι είναι πολύ φιλικός με όλους και σε καμία περίπτωση δεν είναι επιθετικός. Αναφέρουν ακόμη ότι δεν κυκλοφορεί στην κεντρική πλατεία αλλά μόνο στους πιο κάτω δρόμους.

Από την πλευρά του πάντως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Άγγελος Αντωνόπουλος, επιβεβαίωσε το περιστατικό ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται περί σύλληψης αλλά περί περισυλλογής του.

«Οι υπάλληλοι του δήμου εντόπισαν τον σκύλο μετά από καταγγελίες που έγινε ότι δάγκωσε πολίτη. Υπάρχουν και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν έγινε λάθος, όπως αναφέρουν κάποιοι. Αυτή τη στιγμή ο Ρούμπι βρίσκεται στο αρμόδιο κέντρο για την προστασία των σκυλιών και τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει η πενταμελής επιτροπή (αφού συμπληρώνονται δεκαπέντε μέρες παραμονής του) προκειμένου να αποφασιστεί εάν είναι έτοιμος να βγει ξανά στο φυσικό του περιβάλλον. Δεν ξέρουμε μόνο εάν θα τοποθετηθεί και πάλι στο ίδιο σημείο ή σε κάποιο άλλο μέρος. Αυτό το αποφασίζει η πενταμελής επιτροπή».

http://skeftomasteellhnika.blogspot.it/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home