Blogger Widgets

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Για να είναι νόμιμο ως πολιτικός φορέας και οργανισμός καθώς  και για να είναι αναγνωρισμένο από την Ελληνική Πολιτεία ένα κόμμα, πρέπει προηγουμένως να έχει υποβάλει δήλωση στον Άρειο Πάγο περί σεβασμού, αναγνώρισης και υπακοής στο Σύνταγμα, τους Νόμους και το Πολίτευμα της Ελλάδος

Η Χρυσή Αυγή υπέβαλε τη δήλωση αυτή από το 1993. Αντίθετα το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που προήλθε από την διάσπαση του ΚΚΕ (τότε ως ΚΚΕ Εσωτερικού, αργότερα ως Συνασπισμός και σήμερα ως ΣΥΡΙΖΑ) ουδέποτε υπέβαλαν αυτή την απαιτούμενη δήλωση στον Άρειο Πάγο…

Πως τότε θεωρούνται και παρανόμως θεωρούνται το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ νόμιμα κόμματα;

Απλά το 1975 με την λεγόμενη αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την αρχή της Μεταπολίτευσης από την κυβέρνηση του γέρου Καραμανλή, ο Καραμανλής λοιπόν τότε δεν απαίτησε από το ΚΚΕ να υποβάλει την δήλωση αυτή στον Άρειο Πάγο αλλά για να χαϊδέψει τους αριστερούς που είχαν συμβάλει στην πτώση της Χούντας, τους αναγνώρισε ως νόμιμο κόμμα προφορικά και ατύπως υπό τη μορφή ανοχής δηλαδή!!!!!

Οι ΚΚέδες μάλιστα δεν υπερψήφισαν, ούτε αναγνώρισαν ποτέ το νεοσυσταθέν Σύνταγμα της Ελλάδος του 1975 με την "αποκατάσταση της Δημοκρατίας" όπως ομολογεί και ο Μαίλης στο άνωθεν βίντεο!!!!

Και όλοι αυτοί σήμερα το παίζουν δημοκράτες και μέλη του "Συνταγματικού Τόξου" κατά της "φασιστικής", "νεοναζιστικής" και "αντικοινοβουλευτικής" Χρυσής Αυγής που από το 1993 έχει υποβάλει την απαιτούμενη από το Νόμο δήλωση στον Άρειο Πάγο και αποτελεί από τότε νόμιμο και αναγνωρισμένο πολιτικό κόμμα από τον Άρειο Πάγο και όπως απαιτείται ακριβώς από τους Νόμους και το Σύνταγμα της Ελλάδος!!! Όλοι αυτοί οι παράνομοι δηλαδή ζητούν να βγει η νόμιμη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου!!!!!!!!!!!!!

Σας τα γράφω αυτά γιατί οι περισσότεροι δεν τα γνωρίζουν και τώρα που τα μάθατε να τους δίνετε την κατάλληλη απάντηση όταν πρέπει.

http://ygro-pyr.blogspot.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home