Blogger Widgets

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Κέντρα φιλοξενίας αλλοδαπών έχουν καταντήσει οι ελληνικές φυλακές

Το ζήτημα της εγκληματικότητας είναι ένα από τα σοβαρότερα και πιο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Ο αριθμός των αλλοδαπών κρατουμένων είναι ενδεικτικός της υφιστάμενης συμμετοχής τους σε περιπτώσεις ανομίας και παραβατικότητας, προφανώς όχι και τόσο ‘‘ελαφριάς’’ μορφής…

Έτσι, λοιπόν, τα σωφρονιστικά  καταστήματα της χώρας χαρακτηρίζονται πλέον και αυτά από το στοιχείο της… πολυπολιτισμικότητας, και μάλιστα σε μέγιστο βαθμό, αφού σε σύνολο 12.745 κρατούμενους (αριθμός ρεκόρ όλων των εποχών) οι 7.875 είναι αλλοδαποί κάθε εθνικότητας από την Αμπχαζία (!) και την Νέα Γουινέα μέχρι οποιαδήποτε χώρα του κόσμου μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τη μερίδα του λέοντος, ωστόσο, στις ελληνικές φυλακές έχουν οι αλβανοί, που ανέρχονται στους 2.224! Αυτός ο αριθμός των 7.875 αλλοδαπών αντιστοιχεί σ’ ένα ποσοστό 63%, ενώ το 2003 ο αριθμός αυτός ανερχόταν μόλις στους 3.858. Αυτό σημαίνει ότι υπερδιπλασιάστηκαν οι αλλοδαποί κρατούμενοι μέσα σε μια δεκαετία, καθώς και το ότι 1 στους 6 κατάδικους είναι αλβανοί! Οι αριθμοί αυτοί είναι ασύλληπτοι, ειδικά αν αναλογισθούμε την δυσαναλογία τους με την συνολική παρουσία των αλλοδαπών στην Χώρα μας.

Βεβαίως, όποιος αναδεικνύει, καυτηριάζει, ανησυχεί και προβληματίζεται με την ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα των αλλοδαπών (στην συντριπτική τους πλειοψηφία λαθρομετανάστες) βαφτίζεται από τα συστημικά και ψευτοανθρωπιστικά φερέφωνα ως φασίστας, νεοναζί, ρατσιστής κτλ.

Η αλήθεια, όμως, είναι αμείλικτη συνθλίβοντας κάτω από το πέλμα της την σαθρή όσο και ρηχή συνθηματολογία των, εκ του ασφαλούς, ‘‘προοδευτικών’’, αποδεικνύοντας ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των αλλοδαπών είναι επιρρεπείς στην ανομία, στην παραβατικότητα και στην εγκληματικότητα υψηλού κινδύνου.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home