Blogger Widgets

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΝΣΙΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ "EXOCET" ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΦΟΛΚΛΑΝΤ

Ο Πάπας Francis συνδέεται με την απόκτηση πυραύλων Exocet, σύμφωνα με βρετανική κυβερνητική πηγή - Ο Θάνατος της Μάργκαρετ Θάτσερ και η εν αναμονή παραίτηση της βασίλισσας συνδέονται Βρυξέλλες και Λονδίνο:

Ότιδήποτε είναι αυτό που κατοικεί στη Ρώμη πίσω από τη μάσκα της θρησκείας και της αυτοκρατορίας αποκαλύπτεται αδυσώπητα. Και η μάσκα της γλίστρησε περαιτέρω χθες με πιο αναπάντεχες αποκαλύψεις που αφορούν το νέο Πάπα Φραγκίσκο, Χόρχε Μπεργκόλιο. Μια αξιόπιστη πηγή στη βρετανική δημόσια υπηρεσία που έχει παράσχει απόλυτες εσωτερικές διαρροές στο παρελθόν στο δικαστήριό, μας έχουν αποκαλύψει τα εξής σε έναν ανώτερο υπάλληλο του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα εγκλήματα Εκκλησίας και Κράτους στο Λονδίνο…

Αρχίζοντας το Σεπτέμβριο του 1981, ο σημερινός Πάπας Francis ενήργησε ως αντιπρόσωπος για την στρατιωτική χούντα της Αργεντινής να αποκτήσει πυραύλους Exocet που χρησιμοποιήθηκαν κατά το βασιλικό ναυτικό στολίσκο κατά τη διάρκεια του πολέμου των Νησιών Φόλκλαντ το ακόλουθο έτος. Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου του 1981, ο Πάπας Francis, ως έπειτα-ιερέας Jorge Mario Bergoglio, υπέβαλε αίτηση μέσω του φίλου του Ρομπέρτο ​​Κάλβι, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος στην Τράπεζα του Βατικανού, για τα κεφάλαια που επέτρεψαν στην Χούντα της Αργεντινής να αγοράσει «τουλάχιστον είκοσι" απο τα Exocet βλήματα με κόστος πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη βρετανική πηγή. Η ίδια πηγή που δηλώνεται σε έναν ανώτερο υπάλληλο του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα εγκλήματα Εκκλησίας και Κράτους στο Λονδίνο, στις 9 Απριλίου του 2013.

"Η Χούντα ήξερε ότι οι Βρετανοί θα αντιτάσσονταν την σύλληψη τους από τις Μαλβίνες έτσι πήραν τον άνθρωπο τους Πατέρα Bergoglio να τους πάρει τα βλήματα, δεδομένου ότι ήταν φίλοι με τον Roberto Calvi. Η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν πρωθυπουργός το 1982, και τόσο η ίδια όσο και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ γνώριζαν ότι ο Bergoglio ήταν αυτός που είχε παρατάξει τη χρηματοδότηση πυραύλων. Η Θάτσερ ενέκρινε στην πραγματικότητα ένα σχέδιο mi-6 για να αποβάλει τον ιερέα Πατέρα Bergoglio. Αλλά τώρα που ο ίδιος ιερέας έχει γίνει πλέον Πάπας, η Θάτσερ ξαφνικά πέθανε, και η Βασίλισσα λέγεται ότι έχει παραιτηθεί με φήμες για φόβους δολοφονίας, αφότου είχε ακυρώσει ήδη το ταξίδι της στις 6 Μαρτίου στη Ρώμη όταν έγινε σαφές ότι ο Bergoglio θα γινόταν παπάς.

Μετά την συμφωνία των πυραύλων Exocet που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο σχετικά άγνωστος κληρικός, Fr. Jorge Bergoglio, προωθήθηκε γρήγορα στην καθολική ιεραρχία της Αργεντινής.Έγινε ο επικεφαλής του συνόλου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στην Αργεντινή το 1998, ως μέρος της αμοιβής του. Στις 17 του Ιούνη του 1982 - μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη του πολέμου των Νησιών Φόλκλαντ - ο συνεργάτης του bergoglio της τράπεζας του Βατικανού Ρομπέρτο ​​Κάλβι βρέθηκε νεκρός, κρεμασμένος κάτω από τη Γέφυρα Blackfriar στο Λονδίνο.

Δύο βιβλία έχουν επιβεβαιώσει την Τράπεζα του Βατικανού και την σχέση του Ρομπέρτο ​​Κάλβι στην Αργεντινή για την διαπραγμάτευση των Exocet: "Στο Όνομα του Θεού" του David Yallop, και η οικονομική οντότητα: Πέντε Αιώνες μυστικής κατασκοπείας στο Βατικανό από τον Eric Frattini. Συνδέεται ο Ιησουΐτης Πάπας Francis με το θάνατο του Roberto Calvi και της πρώην πρωθυπουργού Μάργκαρετ Θάτσερ, σε ένα σχέδιο δολοφονίας εναντίον της Βασίλισσας Ελισάβετ; Αυτά τα στοιχεία και τα πρόσφατα γεγονότα υποδηλώνουν ότι ναί, σίγουρα.

Στις 10 Απρίλη 2013, μια επίσημη έρευνα σχετικά με αυτά τα γεγονότα και τα ερωτήματα εστάλη από το δικαστήριο μας στο παπικό γραφείο. Η έρευνα μας έχει μείνει αναπάντητη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home