Blogger Widgets

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Και αφού η Ελληνική Δημοκρατία επέλυσε τα θέματα σίτισης, ασφάλειας και παιδείας των ελληνοπαίδων, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα γεννήματα άλλων λαών που καταφθάνουν στην πατρίδα μας, και από την κακοπέραση αυξάνονται και πληθύνονται.

Έτσι,τα συστεγασμένα Υπουργεία Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κύριος Γεώργιος Σούρλας, διοργάνωσαν στις 20 Μαρτίου 2013 ημερίδα με θέμα «Ασυνόδευτα Ανήλικα»…

ΜΚΟ, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, και άλλοι Γραμματείς και Φαρισαίοι τους οποίους ταίζουν τα κρατικά ταμεία, μαζεύτηκαν στην Αίθουσα Τελετών της ΕΣΗΕΑ για να εκφράσουν τον προβληματισμό τους για τα καϋμένα τα προσφυγάκια.

Μην φανταστείτε όμως τίποτε κακόμοιρα μωρά της αγκαλιάς. Όχι.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα που δόθηκε στη δημοσιότητα σχετικά με την ημερίδα,

«Ο μεγάλος αριθμός των ασυνόδευτων ανήλικων προέρχεται από Ασιατικές χώρες, είναι αγόρια και ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 16 έτη».

(Δεν είναι επομένως ασυνόδευτα ανήλικα παιδάκια, αλλά νέοι που έρχονται στην Ελλάδα για να βρουν την τύχη τους).

«Ο ακριβής αριθμός των ασυνόδευτων ανήλικων παραμένει άγνωστος».

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση και ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ σε ό,τι έχει να κάνει με την ασφάλεια του κράτους έχουν μαύρα μεσάνυχτα.

-« Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (…) λαμβάνοντας υπόψη Διεθνείς Συμβάσεις για την προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού, σχετικές κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις διεθνών οργάνων, οι -αρχικές τουλάχιστον- προσπάθειες οφείλουν να εστιασθούν στην εξεύρεση πόρων και τρόπων για την πληρέστερη λειτουργία του θεσμού της επιτροπείας, δηλαδή το διορισμό υπεύθυνου για την φροντίδα του ασυνόδευτου ανήλικου και στη δημιουργία- πέραν των ήδη υπαρχουσών δομών φιλοξενίας- και νέων δομών προκειμένου να καλύπτονται τα αιτήματα στέγασης.

Με δυο λόγια, η Ελληνική Κυβέρνηση , αυτή που αφήνει Ελληνες χωρίς ηλεκτρισμό , χωρίς θέρμανση, χωρίς δουλειές, αυτή που αφήνει ελληνόπουλα να καίγονται ζωντανά και να πεθαίνουν από τα μαγκάλια εν έτη 2013, αυτή η κυβέρνηση που παίρνει «κατευθυντήριες γραμμές» και κυβερνά με βάση «συστάσεις διεθνών οργάνων» αναζητά πόρους για να στεγάσει δωρεάν νέους αποίκους τριτοκοσμικών χωρών.

Για τα Ελληνόπουλα που οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας την οποία επί δεκαετίες υπηρετεί δεν έχει άραγε τίποτε να πει ο «πατριώτης» κύριος Σούρλας ;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home