Blogger Widgets

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΤΡΑ!!

Όπως έγινε γνωστό, κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καλλιθέα, μια μικρή ομάδα συριζομούρηδων επιχείρησε να αμαυρώσει την εθνική επέτειο φωνάζοντας συνθήματα του ηρωικού Πολυτεχνείου. Τότε, ο κόσμος αντέδρασε και άρχισε να τους αποδοκιμάζει, στην αρχή σφυρίζοντας, στη συνέχεια με φωνές και γιούχα και τέλος κινούμενος εναντίον τους, μέχρι που μάζεψαν τα κουρέλια τους και αναγκάστηκαν σε άτακτη φυγή (τροχάδην)…

Βέβαια, κανένα πορνο-τσοντο-τουρκο-κάναλο της διαπλεκόμενης κομμουνιστικής ολιγαρχίας (των ΕΠΟΝιτών που έγιναν βαρόνοι) δεν έδειξε εικόνες, για να μη δει ο ελληνικός λαός ότι τα… πολλά υποσχόμενα πουλέν τους, τα συριζόμουτρα, αποδοκιμάζονται από τον απλό και ανοργάνωτο κόσμο. Μετά το κάζο που έπαθαν οι ιδεολογικοί απόγονοι των βουλγαροκομιτατζήδων και ορφανά των απεχθών σφαγέων Στάλιν και Τσαουσέσκου, εξέδωσαν θρασύτατη ανακοίνωση αποδίδοντας τις εις βάρος τους λαϊκές αποδοκιμασίες σε… χρυσαυγίτες. Παλιό το κόλπο, αλλά δεν πιάνει! Σε κανένα μέρος της Ελλάδος δεν υπήρχε οργανωμένο μπλοκ της Χρυσής Αυγής και βέβαια ούτε και στην Καλλιθέα.

Επιπλέον, στην βοθρολυματική ανακοίνωσή τους και αναφερόμενοι στους εθνικούς αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, τολμούν και μιλάνε για «καθεστωτικούς», «μόνιμους συμμάχους του πολιτικού συστήματος» «στήριγμα των ισχυρών» κ.τ.λ. Χρειάζεται πραγματικά απύθμενο σταλινοκομμουνιστικό θράσος για να μιλάνε οι συριζαίοι του… συνταγματικού τόξου των Βενιζελο-αντωνάκηδων για… καθεστωτικούς και συμμάχους του πολιτικού συστήματος. Ομοίως, για να μιλάνε αυτοί για «στηρίγματα των ισχυρών», αυτοί που ο αρχηγός τους έκανε βίζιτες στον Σόιμπλε και στους αμερικανοσιωνιστές, αλλά και στα ενταύθα καπιταλιστικά συγκροτήματα των «νταβατζήδων» Αλαφούζου και Ψυχάρη (στα πλαίσια των «επαφών του με τα ΜΜΕ»…). Έλεος!


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home